Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night nurse...

Właśnie zaczynam oglądać sławną "Ludzką stonogę"?

Polecane posty

Gość Romeo Roman
"Z innej perspektywy...."?He he he :classic_cool:To może być dobre. Do jutra zatem i Dobrej Nocy!!!!!

Gość Mam nadzieje,że
choć ten się zakończy całkowity happy end'emAle takim całkowitym

Gość nic się nie stało
co za film... co za film...! Ale i tak czyta się Ciebie świetnie :D

Gość Night Nurse fun club
Ej ale przyznajcie jedno. Końcówka tego filmu wskazuje na dużą deprawację treści i to,że film jest poyyebany jak nie wiem co. Mam tu na myśli to co się działo już na koniec w tym hangarze[Serbski Film]:O Natomiast komentowanie w wykonaniu Night Nurse Perfekcyjne.:classic_cool:

Gość Cinemaniac:)
Night Nurse Jesteś??? Może by iść faktycznie za ciosem i przystać na propozycje Romeo Romana.Niech Night Nurse odpali "Śmierć w Wenecji":D:D

Gość Romeo Roman
:D:D

Gość Romeo Roman
Od wczoraj mi rożne koncepcje przechodziły przez głowę co by tu zaproponować Night Nurse do skomentowania.Generalnie nie musi to być "Śmierć w Wenecji":classic_cool:Może to poczekać. Bez przesady. Jest naprawdę wiele filmów, które możnaby skomentować. Ps :D Zastanawiałem się jakby np Night Nurse poradziła sobie ze skomentowaniem jakiego filmu Science-Fiction:classic_cool:To by było dobre:classic_cool:

Gość Dr Elmer
Nom:classic_cool: Np "Salo, czyli 120 dni Sodomy"(Sal o le 120 giornate di Sodoma) No może bardziej Fiction niż Science ale jednak.Psycho-Fiction :classic_cool:

Gość Romeo Roman
:D:D Wypier.....z tym Pan,Panie Dr :D:D Ja tu mam na myśli prawdziwą klasykę filmu SF-przestrzeń kosmiczna,podboje,obce cywilizacje,eksperymenty naukowe,walka dobra ze złem:classic_cool::classic_cool:

Gość tetetetek
Czytam wątek bo nie oglądałam ani jednej części stonogi.... oglądałam za to Srbski film niestety :( Bleee, nie polecam. Ale najbardziej utkwiła mi jedna scena z tego filmu, która tutaj została pominięta. I tak z ciekawości pytam - może miałaś wersję z wyciętą tą sceną? Chodzi mi o to, gdy po porodzie ten łysy debil wziął tego noworodka i no wiecie co zrobił :( Nie napisałaś o tym, a mi właśnie to zostało już na dłuuugie miesiące w pamięci :( A szczególnie wzrok tej matki dziecka :( Widziałaś to, czy nie było tego w Twojej wersji ? Bo czytałam, że gdzieś to wycieli i inne fragmenty też.

Trochę się zawiodłem, żę obejrzałaś wczoraj :( Byliśmy umówieni na dzisiejszy wieczór. Zupkę chińską uszykowałem a tu klops - film obejrzany i opisany. Malutki minusik :) No i też sobie myślę jak by wyglądał komentarz do innego gatunku; Taka Planeta Małp na przykład, albo, to jeszcze lepsze, Władca Pierścieni. Masz niezły talent, więc fajnie by mogło wyjść :)

Gość trallalalla
Night nurse - Mogłabyś odpowiedzieć na pytanie powyżej ? To znaczy : Czytam wątek bo nie oglądałam ani jednej części stonogi.... oglądałam za to Srbski film niestety Bleee, nie polecam. Ale najbardziej utkwiła mi jedna scena z tego filmu, która tutaj została pominięta. I tak z ciekawości pytam - może miałaś wersję z wyciętą tą sceną? Chodzi mi o to, gdy po porodzie ten łysy debil wziął tego noworodka i no wiecie co zrobił Nie napisałaś o tym, a mi właśnie to zostało już na dłuuugie miesiące w pamięci A szczególnie wzrok tej matki dziecka Widziałaś to, czy nie było tego w Twojej wersji ? Bo czytałam, że gdzieś to wycieli i inne fragmenty też.

Za górami, za lasami płynął sobie jakiś statek. Kopcił zajeeeebiście. Chyba jaka epoka industrialna. Ekolodzy where are you???

Gość trallalalla
No właśnie, czytałam, że ten gwałt na maluszku między innymi wycieli... czyli miałaś łagodniejszą wersję.

Gość megatkaaaaaaaaaaaa
A ja ogladalam Serpski film w ta scena z nowordokiem i ten film nie wywarl na mnie wraznienia poniewaz to bylo tak nierealistyczne ze az smieszne...

Gość megatkaaaaaaaaaaaa
Zreszta ta scena tez nie byla jakas straszna, pokazali tylko jak koles bierze noworodka i sie odwraca z nim tylem.W sumie to bylo widac tylko jego tors jak sie porusza rytmicznie no wiadomo i placz dziecka i tyle..

Gość trallalalla
No ale wzrok tej matki był dla mnie obleśny i zapadający w pamięć strasznie :(

Gondola z kapelusznikiem dobiła do brzegu. O kurffa. Ale on ma waliz, gorzej niż baba wybierająca się na trzydniowy wyjazd :o