Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night nurse...

Właśnie zaczynam oglądać sławną "Ludzką stonogę"?

Polecane posty

przeraza mnie Twoja narracja night nurse, jest taka bez uczuć... nie szokuje Cie ani troche to co jest pokazane w filmie? wg mnie ten film jest chory, a juz znam zakonczenie i nie widze wiekszego sensu w ogladaniu takiego syfu

Niemcom dotychczasowe zabawy się juz znudziły. Postanowili przebrać się za panie :) Przywdziali kiecki, nałożyli kapelusze, umalowali twarzyczki. Ba! Nawet założyli sobie fajne klipsy.

Tak oto odstrojeni, przywitali swoje towarzystwo, które już nie straszyło nagimi doopami, tylko było ładnie ubrane w garnitury i sukienki.

Kurczaki też im się znudziły, toteż opuściły zadowolone towarzystwo. Zaś niemieccy transole zechcieli zmienić stan cywilny, wydając się za młodych chłopców.

Gość gvgnghju
Oni wszyscy są tam chyba nieźle nawaleni (że tak powiem nawiązując do filmu - w trzy dupy) :O

Gość wciagnelam sie
ale przeciez to tylko film wiec dlaczego ktos mialby brac go na powaznie tak jakby byl dokumentem? przeciez autorka nie wysmiewa sie z powaznych filmow, a z delikatnie mowiac "tych ciut glupszych". Niewidze absolutnie zadnego powodu by miec tu jakiekolwiek wyrzuty. Ba, nawet tak mi sie spodobal opis, ze Salo juz nie jest dla mnie strasznym filmem i chetnie go obejrze:)

Małżeństwo należy skonsumować, więc dwa pedały lądują ze sobą w łóżku. Jeden posuwa drugiego, aż wióry lecą. Przestali panować nad emocjami i akt miłości zakończyli na podłodze.

Gość gvgnghju
Jesli jestes wrażliwa na takie widoki, to nie oglądaj! Serio. Albo zacznij od fragmentów.

Gość zgadzam się to tylko film
w dodatku w porównaniu z niektórymi współczesnymi - całkiem łagodny, a nasza opowiadaczka i tak pomija niektóre rzeczy (widzialam film). Tzn nawet nie pomija, ale opisuje je niekoniecznie tak dosłownie. A bez kontekstu - to już nie to. Życie bywa naprawdę o wiele bardziej okrutne - a co najgorsze - prawdziwe. Ja zresztą też mogę oglądać wszystko (na filmach), a i w życiu widziałam rzeczy, przy których takie filmy to bajeczka. Czekam na c.d :-)

Zaspokojony pedał-Niemiec odwiedził tym razem panie śpiące grzecznie w swych łóżkach. Obudził jedną, wyciągnął z łóżka i kazał przyglądać się dwóm lesbom.

Gość wciagnelam sie
nie jestem wrazliwa (o ile bylo to skierowane do mnie), obejrzalam kilka urywkow Salo przed chwila i nie robi to na mnie wrazenia. Teraz jestem zla na ludzi z filmwebu, ze tak to przedstawili jakby ten film byl naprawde okropny, obrzydliwy i strach go ogladac. Widzialam wiele wspolczesnych filmow gore oraz takich z gwaltami i roznymi zboczeniami. Gdybym od poczatku wiedziala, ze Salo to nie taki straszny film jak go inni odbieraja to juz dawno bylabym po seansie:)

Chyba był zazdrosny, bo w przypływie emocji niemalże odstrzelił jej oko. Ale zrezygnował, więc jak na razie mamy tylko jednego trupa.

Gość Nie chcę nic mówić
Ale dla naszej Pielęgniareczki to po prostu fetysz, wypisywanie takich rzeczy. :classic_cool: Nie widzicie, że ona czerpie z tego jakąś perwersyjną przyjemność? :classic_cool:

Chyba mają jakąś fazę na przyłapywanie swych ofiar podczas roochanka, bo oto znaleźli białego chłopca dymiącego mudżyna.

Gość zgadzam się to tylko film
własnie chodzi mi o to, że się z tobą zgadzam - bo widzę tu osoby zbulwersowane - a naprawdę nie ma o co. Oczywiście najlepszy jest styl narracji night nurse :-D

Tego już Niemcy zdzierżyć nie mogli, więc białego chłopca rozstrzelali. I leży teraz biedny z fiootem na wierzchu :( Mudżyna też zastrzelili. Dla równowagi.

Gość wciagnelam sie
ja to co chwile sie smieje czytajac ta narracje:D Night nurse pisze swietnie i wstyd sie przyznac, ale zamiast isc spac to wole sobie ja poczytac mimo, ze mam jutro do pracy:P

Znowu urządzają sobie bibę, tym razem w toalecie. A w łazience pełno młodych dziewczątek umorusanych jak nieboskie stworzenia w kupach. Miny mają niezadowolone, ale siedzą stanowczo w tych kupach dalej.

wiem,ze to nie jest na faktach...chociaz kto wie, w tamtych zamierzchlych czasach pedofilia, sadyzm i inne zboczenia byly na porzadku dziennym przeraza mnie to,ze graly w tym takie malolaty, co bankowo zrylo im psyche

Reżyser najwyraźniej uznał, że goowno i pejcz to za mało, więc oto mamy chłopców bawiących się grzecznie na dziedzińcu.

Gość Dekalogowata ze chcicom
Chciałabym obejrzeć tę stonogę, ale właśnie jestem po kotku na jutjubie, który przytulał misia i zastanwiam się, czy ten przeskok mnie nie zabije. :classic_cool: Night, będzie ''Guinea Pig''? To jest motzne.

Gość wciagnelam sie
i w dzisiejszych czasach sa ludzie, ktorzy lubia jesc kupe. Sadyzm takze wciaz istnieje, ale przeciez my nie smiejemy sie z realizmu, a z fikcji. Troche dystansu nie zaszkodzi, bo gdyby tak wszystko brac na powaznie to... To chyba bysmy sie nigdy nie usmiechali:) To czy mieli zryta psychike nie wiemy, a moze ich to bawilo? Nie ma sensu sie nad tym zastanawiac.

Zgłodnieli i chcieli zrobić sobie grilla. Chłopcy złapali jednego z kolegów za kończyny i wywalonego na wierzch jego siusiaka, przypalili ogniem.

Lecz nie chcieli być seksistami i tę samą sztuczkę zrobili pani. Z tym że znęcać się zaczęli nad jej niewinnymi sutkami.

Gość wciagnelam sie
"Reżyser najwyraźniej uznał, że goowno i pejcz to za mało, więc oto mamy chłopców bawiących się grzecznie na dziedzińcu." Leze ze smiechu:D:D:D