Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile jeszczeeeeeeeeeee

tak mi bardzo bardzo bardzo smutno..... kolejny raz przez niego

Polecane posty

pocieszy mnie ktos??? :(:(:(

Gość napisz co się stało
doradzimy, pocieszymy otrzyj łzy i nie przejmuj się jakimś facetem

Gość napisz co się stało
oj bez przesady, mi przez mojego było często smutno a go nie rzuciłam, tylko dobrze wychowałam i nauczyłam się nie przejmowac za bardzo :classic_cool: ale napisz o co chodzi, bo u mnie to były małe sprawki, które ja głupia wyolbrzymiałam do wielkich smutków :o

wlasciwie nic sie nie stalo, ale mam dzis strasznego dola... jestem beznadziejnie zakochana w takim jednym. Kiedys mozna powiedziec, ze bylismy razem ale mielismy po 16 lat. Teraz mamy po 20. On sobie jakos zawsze radzi, ma szczescie, albo udaje. Nie spotyka sie z nikim na stale ale ma wiele 'dobrych' kolezanek. Czasami nawet ja jestem swiadkiem jak z jakas flirtuje. Pozniej dlugo nie mam z nim kontaktu i juz mam milion mysli ze pewnie wlasnie jest z jakas. A ja?? Jestem jakas jego opcją. Seks?? Jasne. Nie zgodze sie? Przeciez to jedyny moment kiedy moge byc z nim tak blisko. A przeciez tak tego potrzebuje... Wiem, to glupie. Nie potrafie sobie z tym poradzic. Wiele znajomych radzilo mi zebym w koncu dala sobie spokoj ale nie potrafie... :( Teraz siedze, slucham jakiejs dolujacej muzyki i placze. Bo ciekawe z kim on teraz jest, co sobie o mnie mysli i czy i kiedy sie teraz spotkamy. Wiem. Zenujace. Nie wiem po co tu to pisze, ale musze to z siebie wyrzucic raz na jakis czas Przepraszam za taki balagan w tych moich zalach :O

Czy moja historia jest az tak beznadziejna ze nikt nic nie napisze ?:O

Gość m22222222222222222222222
też płaczę, ale ja nic już nie chcę