Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 decomorreno

Dziewczyna mnie odpycha,nie pragnie mnie

Polecane posty

Go艣膰 decomorreno

Witam prosz臋 o pomoc i szczere odpowiedzi bez g艂upich komentarzy.Mam problem od pewnego czasu moja dziewczyna denerwuje si臋 na mnie w艣cieka,gdy chc膮 j膮 poca艂owa膰,posmyra膰 lub si臋 przytuli膰 odpycha mnie i w艣cieka si臋 m贸wi膮c mi 偶臋 ona tego nie potrzebuje.Nazywa egoist膮 i 偶e Ona tego nie potrzebuje,r贸wnie偶 tego gdy m贸wi臋,偶e mi na niej zale偶y i 偶e ja kocham ,pono膰 m贸wi臋 to cz臋sto 偶e a偶 jej si臋 tym odbija ale czy 5 razy na dzie艅 to du偶o?ka偶dy m贸wi to chyba tyle razy ile to czuje.Nie kochali艣my si臋 ju偶 22dni co by艂o spowodowane min jej stanem zdrowotnym i to oczywiste 偶e nic z tych rzeczy ale gdy ju偶 jest ok zn贸w - ona tego nie potrzebuje.Gdy m贸wi臋 jej jak bardzo jej pragn臋 ona m贸wi,偶e nie jest od spe艂niania moich zachcianek.Jest mi mega przykro.Co robi膰?boj臋 si臋 z ni膮 rozmawia膰 by mnie nie odpycha艂a lub krzycza艂a.Moje 艂zy jak to m贸wi nie robi膮 na niej wra偶enia.To trwa ju偶 d艂u偶szy czas ostatnio si臋 pok艂贸cili艣my z mojej winy mi臋dzy innymi w przeprosiny na 艂贸偶ku u艂o偶y艂em na 艂贸偶ku serce z p艂atk贸w r贸偶 i s艂owo KOCHAM CI臉 -r贸wnie偶 bez aprobaty.Brakuje mi ju偶 si艂 jestem od niej m艂odszy,ona ma 24 lata i jest dla mnie wszystkim.W sumie jest ponad 4 miesiace po rostaniu z ch艂opakiem z kt贸rym niby pod koniec by艂a mega nieszcz臋艣liwa ,byli razem 4 lata.Czy nie uwa偶acie,ze by艂em pocieszeniem i pomog艂em przej艣膰 przez to wszystko gdy j膮 potem n臋ka艂 ,a teraz gdy da艂 spok贸j ja ju偶 jestem niepotrzebny?Co robi膰 kocham j膮 strasznie,uwielbiam jej dom i rodzic贸w.W jej domu czuj臋 sie najlepiej na 艣wiecie.Zape艂nia sob膮 ka偶d膮 moj膮 pustk臋 ... pomocy co robi膰 czy to ju偶 koniec?nawet teraz ogl膮dali艣my film i gdy j膮 przytula艂em lub smyra艂em po nodze,pr贸bowa艂em ca艂owa膰 by艂a sta艂a 艣piewka ale widzisz robisz to na si艂e,ja tego nie potrzebuje ,zn贸w my艣lisz o sobie -czy to dziwne 偶e potrzebuj臋 uczu膰 i czu膰 si臋 kochanym?Brak seksu od takiego czasu mnie dobija ,tak bardzo jej pragn臋,zn贸w w niej by膰,czu膰 j膮.....to tak boli....Co robi膰?Bardzo prosz臋 o wypowied藕 g艂贸wnie panie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 FrenzApol
kopnij j膮 w doope nie widzisz ze laska nie chce ciebie ma cie g艂臋boko w dooopie poszukaj sobie innego modelu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no bo co za duzo to nie zdrowo
mo偶e rzeczywi艣cie robisz to na si艂e? Dziewczyna czuje sie moze przyt艂oczona nadmiarem Twojego uczucia? W sumie jak 5 razy dziennie wyznajesz jej mi艂osc to sie nie dziwie :o moj facet mowi mi to co pare dni a i tak czasem jego wylewnosc mnie meczy, za s艂odko sie robi :o Rad臋 mam dla ciebie taka: rozumiem ze boli, 偶e chcia艂bys wiecej ale daj jej troche luzu, niech odsapnie, nie wyznawaj mi艂osci, nie dotykaj. Zobaczysz czy zateskni za tym, a na przysz艂osc staraj sie byc bardziej powsciagliwy, bo zag艂aszczesz ja na 艣mier膰 :o Jak to nie pomo偶e to widocznie dziewczyna niewiele do Ciebie czuje albo po prostu nie ma potrzeby bliskosci. W obu przyadkach pomo偶e szczera rozmowa. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zenek23452345
Te偶 tak膮 mia艂em. Nie kocha ci臋, nawet je艣li tak m贸wi. K艂amie, nawet przed sam膮 sob膮. Jest z Tob膮 dla swojej wygody. To ona jest egoistk膮. Wystarczy jaki艣 wi臋kszy problem i adieu !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 decomorreno
a czy my艣licie,ze kogo艣 ma ?lub chce wr贸ci膰 do by艂ego?

Udost臋pnij ten post

Daj jej troche spokoju. Niektorzy ludzie tak maja ze im bardziej czegos od nich chcesz im bardziej zabiegasz tym bardziej nie chca Ci tego dac i wrecz meczysz ich tym swoim skamleniem. Daj jej zatesknic za tym co robiles caly czas i przekonasz sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zcxccxzczx
wzbud藕 w niej zazdrosc, daj jej odczuc, ze nie jest ta jedyna.

Udost臋pnij ten post

hmm...co za du偶o to niezdrowo, jesli dobrze rozumiem jeste艣cie razem jakies 4 msc. lub nawet krocej? s艂uchaj, to Twoje zachowanie - nie obraz sie prosze, nie chce zeby to 藕le zabrzmia艂o - ale jest jakie艣 takie niem臋skie, mnie sam膮 chyba te偶 by denerwowa艂o takie wieczne s艂odzenie :) wiesz, mo偶e to zale偶y od charakteru, pewnie jest wiele kobiet kt贸re by艂yby zachwycone b臋d膮c z Tob膮, ale s膮 te偶 takie jak Twoja dziewczyna - kt贸re lubi膮 kiedy m臋偶czyzna jest m臋偶czyzn膮 i tak te偶 si臋 zachowuje zn贸w nie wiem, czy dobrze zrozumia艂am, ale czy Ty p艂aczesz przy niej bo Ona Cie nie przytula?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ziemoowitkaa
Ja tam nie jestem pewna czy nie kocha. Ale na pewno jak sama m贸wi zaczynasz j膮 przyt艂acza膰. Niekt贸rzy nie potrzebuj膮 non stop s艂ucha膰 wyzna艅 mi艂o艣ci i si臋 przytula膰. A Ty najwyra藕niej tak. Wi臋c mo偶e po prostu nie pasujecie do siebie? Ja nie widz臋 kompromisu dla takiej sytuacji.

Udost臋pnij ten post