Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njgvhdtresres6r7

WLASNIE WROCILAM Z USG!!!!OKAZALO SIE ZE JESTEM 6 TYGODNI W CIAZY A PALILAM...

Polecane posty

Gość njgvhdtresres6r7

dziwnie sie ostatnio czulam , wiec postanowilam isc do ginekologa, umowilam sie na wizyte bo chcialam wymienic tabletki bylam pewna ze to skutki uboczne bo zaczelam brac nowe...no i niepodejrzewalam ze jestem w ciazy w zyciu do glowy by mi to nieprzyszlo i palilam.. m.i marihuane i to jeszcze w ten weekend, mieszkam w holandii wiec tutaj to standard kiedys codziennie palilam, teraz co weekend, i strasznie sie boje:( Wypalilam 4 blanty w sobote pls redsa, znajomi z polski przyjechali i wczoraj ale juz bez alkocholu zadnego tylko blanty a w tamten weekend troszke bardziej zabalowalam w sobote, strasznie sie boje ze cos sie stanie oczewiscie ciesze sie z dziecka, ale ta ilosc wypalonych papierosow...i blantow.,...no masakra poprostu!! Teraz wiem, ze niemoge palic ani nic takiego, ale sie boje ze cos bedzie nietak z maluchem

Gość njgvhdtresres6r7
mozecie cos poradzic??mialyscie tak, ze dowiadywalyscie sie o ciazy tak pozno???

Gość NieLubieRanoWstawac..
Masakra..;/ ja tez jestem w ciazy, nic nie palilam ale piłam...

JA JESTEM W 7YYG. I tak juz nic z tym nie zrobisz, chyba ze chcesz usunac.

Gość njgvhdtresres6r7
nie!!wlasnie niechce ciesze sie bardzo bo i tak mam juz te 25 lat wiec czas najwyzszy:) tylko sie boje ze sie cos stanie:( cholera! cholerny nalog a matka tyle razy powtarzala rzuc te palenie !!(fajki bo maryske to co weekend a w tydzien tyle fajek sie wypala)

Gość deramicka
chore jesteście umrzecie od razu od jednego faja wariatki he he kiedyś wszędzie wszyscy palili i były zdrowsze dzieci niż dziś

Tez mam 25l ;) z tym ze urodze 2 dziecko. Poszukaj w google inf nt palenia we wczesnej ciazy, o wpływie..

Gość dagbvyy
kolega z medycyny zawsze zartuje ze tak jak palenie papierosow szkodzi w ciazy, tak palenie trawy juz nie ;)

Gość njgvhdtresres6r7
wlasnie sie modle oto zeby bylo ok:(

Gość njgvhdtresres6r7
:(

Gość wyluzuj ciesz sie
trawa nie jest dla ciazy zla. najgorszy jest ALKOHOL. gorszy od heroiny nawet.

A w ogóle, to juz teraz palic nie zamierzasz, wiec ja bym sie tym wcale nie martwiła.

Gość njgvhdtresres6r7
serio alko jest gorszy?

Gość plidfg765
nie straszcie matki polki kretynki dziewczyny!!!!!!!!! nic nie bedzie ogranizm dziecka nawet nie jest poilaczony z toba wyluzuj nic nie bedzie, terz juz wez sie za siebie i uwazaj i skup sie na terazniejszosci . ile ja do 12 tyg baletow zaliczyam hahahooo i mla sliczna i zdrowa

Gość njgvhdtresres6r7
dziekuje za odpowiedz, poprostu juz tak sie wystraszylam juz kupilam sobie witaminy na ciaze rano i odrazu wzielam i zjadlam pozadne zdrowe amu zeby dzidzia miala zdrowo, poprostu niechce poronic

Gość wyluzuj ciesz sie
naprawde, wypozycz sobie z biblioteki jakas medyczna ksiazke fachowa z kierunki psychologii rozojowej i psychicznej, a takze pediatrii i o przebiegach ciazy i spadnie ci stres. Alkohol ist NO GO w kazdej postaci bo robi juz nieuleczalne szkody w plodzie,

Gość njgvhdtresres6r7
eh miejmy nadzieje ze bedzie ok!

Gość njgvhdtresres6r7
:)

Gość kuswa jak nie jest połączony
!??????????????????? a z czego sie zywi to dziecko jak nie z matki? z jej krwi? ten debil co napisał ze dziecko nie jest połaczone z matka niech sie cofnie do podstawówki a nie chrzani takie bzdury:O

Gość 20987654323456789544567
zaszlas w ciaze biorac tabletki anty?