Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Indija

maz ma nizsze libido niz ja !

Polecane posty

Gość Indija

Nie wiem co mam robic, bo moj maz,( jestesmy malzenstwem od roku ) ma mniejsze potrzeby seksualne niz ja. Na poczatku kochalismy sie dosyc czesto, chociaz on zawsze dosyc szybko konczyl. Teraz jest juz coraz rzadziej i najczesciej z mojej inicjatywy, z tego powodu jest mi strasznie glupio przed nim, bo czuje sie jak jakas niewyrzyta seksualnie i jakbym go zmuszala....dlatego nie mam az tak duzej satysfakcji. Nie sadze, zebym miala jakies wygorowane potrzeby 2 -3 razy w tygodniu byloby na pewno wystarczajaco. Dodam, ze 3 miesiace temu urodzialam, ale bardzo dobrze wygladam i nie sadze, zeby to bylo problemem. Nie klocimy sie , jest wrecz miedzy nami bardzo dobrze. Macierzynsto tez niczego nie psuje, bo coreczka jest naprawde grzeczna. Przyznam, ze maz moze byc przemeczony praca i wrocil do palenia. Poiedzial mi, ze we wczesniejszych dwoch zwiazkach mial problem z potencja, co u nas w ogole sie nie zdarzylo ani razu. Nie chce niczego zepsuc, czy go zrazic, bo boje sie, ze ten sam problem moze nas dotknac. A wtedy to juz naprawde sobie pomysle, ze mnie nie kocha i go nie krece. Takze nie wiem co mam robic, nie chce juz z nim o tym rozmawiac, bo jest mi glupio i nie chce na nim tego wymuszac. On mnie strasznie pociaga i nigdy z nikim nie bylo mi tak dobrze. Ale wieczory wygladaja tak, ze jak sie polozymy to on zasnie a ja nie moge bo " mi tego brakuje " Straszne to jest, ale wiem, ze jak nie bedziemy wspolzyc to moze sie miedzy nami wszystko zepsuc, a jest tak pieknie. Poradzcie co mam robic?

Gość Indija
myslisz?

Gość dosfiadczony
Seks to nie tylko łóżko. Zachęć go jeszcze przed pójściem do łóżka. Weźcie razem kąpiel i zaproponuj wspólne mycie w wannie. Możesz też zacząć od orala po wyjściu z wanny, etc. Jeśli to na niego nie działa, to znaczy że gej i trzeba go wymienić na inny model.

Gość wiedzzzminn
ha ha niewyrzyta :D

Gość Indija
hahahaha...moze ;-) ale za kazdym razem mam go do wanny ciagnac? I ja mam zaczynac? co mam zrobc, zeby sam podjal inicjatywe. Bo czasami to latam w kusych ciuszkach po pokoju, a on jakos nie kuma o co mi chodzi. Moge nawetni nago latac ...lol

Gość trylion 10^12
bo ma harrier

Gość dosfiadczony
Nago to raczej nie, bo ludzie nago wyglądają aseksualnie. Oczywiście poza wyjątkami, gdzie kobieta lub facet mają idealną budowę, zadbane umięśnione ciało i kształtne piersi, pośladki, członki.

Gość wergthn
słownik ortograficzny poczytaj zamiast

Gość trylion 10^12
po kilku razach wszystko jest aidealne

Gość Indija
moze poczytam , nie jestem Polka z urodzenia, Polski to moj drugi jezyk, on tez nie jest Polakiem

Gość Indija
ktos mi cokolwiek doradzi ?

Gość Indija
ktos ma pomysl coz mam poczac?

szukam kobiet ktore chca pogadac o tym problemie, tylko jak ktos tego doswiadzcyl, wie jak fatalnie moze czuc sie kobieta, ktorej maz odmawia sexu... pomozmy sobie, moze wspolnie uda nam sie rozwiazac problemy

Gość Jurands
Czyli istnieją kobiety, które mogłyby codziennie? oO

Gość mała czarna kawka
Ja też mogłabym codziennie a mąż tak co 2 dzien-czesto przejmuje inicjatywe nawet jak mu sie nie chce to głowa pod koldre lodzik i za 2 minuty i on jest chętny dalej :) Jestesmy 2 lata po ślubie i za 5 misiecy rodze pierwsze dziecko-chce mi sie jeszcze bardziej w ciazy i tez fajnie wygladam tzn zgrabnie:) Wiem ze mój maż jest zmęczony często i czasem poprostu sie przytula bo na "rżnięcie" nie ma siły poprostu:P Moja rada-przejmij inicjatywe-dobitnie.:)

Gość niwyżyta hetera
mam podobny "problem", mój facet ma znacznie mniejsze potrzeby niż ja. Jedyny sposób, to zadbać by i on miał ochotę ;) Ulubione dania, zakładam to, w czym on mnie lubi, film z momentami przed spaniem ;D Biorę pod uwagę jego pracę dlatego molestuje go bardziej w weekendy, w tygodniu dbając raczej o jego relaks.

Gość on34
no właśnie czasami nas tez trzeba rozgrzać a lodzik to dobry pomysł, może o 4 -5 nad ranem

Gość gośćONA34
Też mam spore potrzeby, lubię seks, mogłabym codziennie. A lodzik - rano - ok 5, właśnie jakiś czas zaczęłam praktykować ;) a ostatnio to mąż sam z rana budzi mnie na seks.. kochamy się, a potem zasypiamy jeszcze na godzinę, jest cudownie.

Gość gośćONA34
i raz na jakiś czas robimy sobie "seks weekendy" tzn, dziecko do dziadków, a my tylko kochamy się i śpimy na zmianę:)