Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napisz

drogie Panie, co sądzicie o....

Polecane posty

wiecie ale mnie sie wydaje że dawanie fot na forum mozna porównac z podnoszeniem bluzki w tłumie :D:D i chyba dlatego to tak kreci?:classic_cool:

smack my bitch up ;) sm wole sobie wyobrazac twoja jedna pauke(najlepiej w 69) niz ogladac sto bezosobowych wycinkow.:P bzycze od rana.przypomninam tylko.

Nie nie robię takich zdjęć, bo nie ma powodu, a po za tym nie wiem czy jest co oglądać hahah

napisz---a ja widzisz lubie takie erotyczne sesje.czasem bawie sie sama,czasem robimy sobie zdjecia podczas seksu.ale jak piszesz nie ma powodu,dla ktorego mialabym te zdjecia wystawic tu do wgladu.nie potrzebuje oceny publicznosci.

To ja Cię proszę. Zrób, poślij i zobaczysz czy Cię to kręci.

Oczekując nucę: już za parę dni, za dni parę, wezmę plecak swój i gitarę. .aaauuoeao. .:) Tak nawiązując do Twojego adresu mi się skojarzyło.

sm ciebie to niech zniesie wiatr na jakies krzewy...zebys zawisl skrepowany przez liny tak na wysokosci mojej glowy :P

[zgłoś do usunięcia] S_M Ja też... zwłaszcza, jak przy lądowaniu uda się pokryć Veee opalającącą się na golasa w wysokich trawach juz czuje że przy twoich umiejętnościach ty bys miał kulosy połamane a ja żebra :classic_cool:

SM ❤️ tylko nie pokazuj publicznie bo Cię dziewczyny żywcem zjedzą :) bosko !!! dziękuję 😘 teraz mogę wrócić do szarej rzeczywistości :)