Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w poszukiwaniu sukni

Tania suknia ślubna max do 1200 znajdę?

Polecane posty

Dziewczyny nie chcę sukni z salonu. Jednak używaną ciężko kupić, przeglądam oferty na allegro, ale mam dość nietypową sylwetkę i bez przymiarki bałabym się, a niestety ofert z moich okolic 0. Pomyślałam żeby uszyć coś może. Myślicie, że ile coś takiego by kosztowało? gdzie najtaniej załatwić suknię. Da radę do 1200 zł np.?

a skąd jestes i jaką masz figurę???Ja mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną szytą w Mediolanie,sprzdam za 1000 zł.Jak będe miala czas to założe wątek i wkleję fotki sukni,teraz nie mam do tego głowy.Cały czas praca-studia...pozdrawiam

mazowieckie

w salonach ceny są kosmiczne. Nie ważne czy nowa czy uzywana wazne bym dobrze w niej wyglądała i dobrze sie czuła. Chcę jak najmocniej obnizyc koszta.. pomyslalam w pierwszej kolejnosci o sukni.

Gość hitsezonu
ja mam do sprzedania suknię z Madonny model White One 176 - rozmiar 38/40, wzrost ok. 170 liczony już z obcasem - za 1100 :P

Gość agikes
ale jakie masz wymiary?

Gość .ziółko.
hitsezonu, a skąd jesteś ?

No niestety jak mówiłam nie mam rozmiaru większości panien młodych powyżej. Rozmiar 44 wiec wlasnie mam troche problem w komisach tez raczej 38 gora 40:( pomyslalam o szyci dlatego

Gość wiosenna przepraszam ze wtrącę
ja swoją kupiłam w salonie za 1300zł. była to ostatnia suknia w salonie z tego fasonu i była obniżka ze wzgledu na to ze wiele osób ją mierzyło. suknię przed odbiorem poddali czyszczeniu co nie było konieczne bo była czywiscie dopasowana do mojej sylwetki. wiem ze mozna spokojnie uszyć kiecke za takie pieniądze

Gość Katrinaa
Witam, ja mam do sprzedania suknię ślubną model Gebi, kupioną w salonie Emmi Mariage (kolekcja 2010). Sukienka jest na rozmiar 38 i wzrost 164 + obcas 8 cm. Jest sznurowana z tyłu, więc łatwo ją dopasować nawet do nieco innej sylwetki niż moja. http://www.we-dwoje.pl/piekna;suknia;slubna,ogloszenie,73229.html Też jestem z mazowieckiego

Gość ania_aneczka
Warto szukać salonów z opcją wypożyczenia sukni, ja swoją wypożyczałam, płaciłam 50% ceny zakupu, do tego dodatki i poprawki w cenie