Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głowaboli

jak kończą się romanse lekarzy z pacjentkami

Polecane posty

Gość aga malaga
jest takie nowo słowo - flustrat język jest żywym tworem

Gość kilnkier
Te romanse kończą sie czasem długoletnim małżeństwem, jak w przypadku Grażyny Loski i kardiologa, do którego się zgłosiła, dr Adama Torbickiego, to do dzisiaj ładna para : http://idolo.pl/styl-gwiazd/grazyna,torbicka,z,mezem,fotorelacja,z,gali,wiktory,2010,g,2615,43.html

Gość nudze sie :-)
mysle, ze na ich mniemanie o sobie wplywaja glwnie pacjenci i ranga ich zawodu w srodowisku. Kazdy potencjalny pacjent traktuje ich, jak Boga, wyrocznie . To od nich zalezy , czy pomoga Tobie, twojej rodzinie. Zarabiaja krocie, wtedy nie szanuje sie innych szarakow. Sa obrzydliwi -u kolezanki w ksiegarni chca znizek, stalych bonusow, kart stalego klienta. Opijaja pielegniarki z kaw, herbat, obzeraja z ciastek. Sa obrzydliwi i nikt im nocha nie odwazy sie przytrzec. Dla swietego spokoju lepiej dac sobie spokoj z takim kandydatem na meza. Zostawic ich desperatkom :-P

Gość po drodzeeeee
do autorki to i tak dobrze,że cie zaprosił. gorzej by było gdyby na wizytach cie podrywał i czekał aż ty go zaprosisz, bo i takie są modele. zastawi się etyką lekarską i będzie czekał na twój ruch, no bo jemu nie wypada. ty masz z górki, to się ciesz

Gość aga malaga
na szczęście są takie portale jak http://www.znanylekarz.pl/ gdzie można pisać opinię o lekarzach i ich pracy niech się nie czują G zbyt peenie, bo wszystko i tak wycieknie ja już nigdy nie pójdę do lekarza nie sprawdzając opinii o nim...

Gość jeeen
ja kiedyś poszłam do lekarza po coś na owsiki, a on się chciał ze mną na kawę umówić :D serio!

Gość po drodzeeeee
o widzisz to jednak nie są tacy wymagający........ nawet owsiki mu nie przeszkadzały, tak był zaślepiony twoją urodą....

Gość do nudze sie
ty pielegniarka jestes ?

Gość aga malaga
a co piszą o waszych menach na stronie znanylekarz.pl ?

Gość ollla./
jak dla mnie to moze byc nawet drwal byle nie lekarz co ladniejsza to ich bardziej interesuje,niestety ja do takich nie naleze te brzydsze...........maja troche gorzej, usmiecha sie wtedy z przymusu wiecie co jak mnie nieraz wnerwia babka traktujaca lekarza jak ksiedza, ten sam wyraz twarzy, ten sam usmiech, nadskakiwanie, bo wyszedl bielutko ubrany:(

Gość Zuzanna Amelia !!!
Weterynarz - tez lekarz. Autorko - nie czytaj tych wypowiedzi tylko umow sie do tego kina. Kino nie zobowiazuje ani Ciebie ani jego. Pojdziesz, zobaczysz, przekonasz sie czy chcesz to ciagnac dalej. Takie sugerowanie sie nastawieniem innych kobiet do niczego nie prowadzi.

Gość aga malaga
ja lekarzy nigdy nie słuchałam i dzięki temu jestem dziś zdrowa lekarz jest dla mnie rzemieślnikiem najbardziej mnie wku...a że oni z taką łaską informują pacjentów o ich stanie zdrowia, tak im szkoda ich cennej tajemnej widzy

Gość nudze sie :-)
weterynarz -inna juz bajka.Tu jest bardzo duzo pasjonatow i ludzi z ogromnym sercem. Poza tym, Ci ludzie musza byc po prostu dobrzy w tym co robia, umiec zaskarbic sympatie i chec leczenia swoich ulubiencow u nich. Dzialaja ,jako prywatne lecznice, nie zeruja na podatnikach , jak kasta nadludzi .

Gość aga malaga
moja siostra jest weterynarzem i wiem że nim została, ponieważ jest bardzo niewrażliwą osobą ale są też normalni weterynarze - pół na pół

Gość {luzak}..
Bez dwóch zdań idź na tę randkę, nie słuchaj zazdrosnych, zakompleksionych kobit. Sama zobaczysz i ocenisz jak to się będzie kręcić. Większość z nich ma za złe lekarzom, że nie zwracają na nich uwagi i to jest cała prawda.

Gość aga malaga
idź o ile to on zapłaci i spróbuj go też naciągnąć na kawę jak sie da - opowiesz potem....

Gość o k.wa o k.wa o k.wa o k.wa
o koorwa :D:D:D:D zuzanna jak zwykle wyskoczyla jak filip z konopi :D:D:D:D:D

Gość olala.
aga malaga tyle w tobie jadu do psychiatrow tez masz uprzedzenie?:)

Gość aga malaga
nie mam do psychiatrów uprzedzenia ani do psychologów lekarze nie są aniołkami

Gość zuza1202
romanse z lekarzami kończą się BADANIEM

Gość zuza1202
ooops chciałam napisać że rozpoczynają się badaniem....

Gość hahahahaha////
mnie lekarze strasznie podniecają może to ten ubiór na mnie tak działa zawsze zwracam uwagę na ich dłonie, jeszcze jak wędrują po moim ciałku, jestem wniebowzięta, najchętniej to rzuciła bym się na niego bez żadnego uprzedzenia. a co on ma tam w głowie to mnie nic a nic nie interesuje, liczy się tu i teraz:D

Gość olala.
aga wiec udaj sie do nich i popros o porade bo jak widac masz duze problemy

Gość Zuzanna Amelia !!!
Autorko jestes tu jeszcze czy juz zrezygnowalas ?

Gość aga malaga
autorka już dawno poszła do kina ale dyskusja się toczy....

Gość po drodzeeeee
znowu tu jestem...... nikt mi nie odpowiedział JACY SĄ ONI W ŁÓŻKU, mam oko na jednego. która była z lekarzem? niech się podzieli spostrzeżeniami. dochodziły mnie słuchy,że są nudni, beznadzieja, wie któraś więcej? a może szkoda zachodu.................

Gość Zuzanna Amelia !!!
Jesli poszla do kina to na pewno miala racje. Od siedzenia na kafe nic sie w jej zyciu nie zmieni.

Gość aga malaga
ja znam jednego, ale nie z Polski, który jest za....sty w łóżku - takie zwierzątko, poza tym pewność siebie jest zawsze sexi i chyba głównie to mnie w nim pociąga... może inne powiedzą coś więcej... może autorka coś potem opowie... ;)

Gość sprobuj
sprobuj jesli przezyje przynajmiej 5 randek w miejscu publicznym i nadal bd zainteresowany to macie szanse. szalumyslu.bloog.pl

Gość hahahahaha////
w sumie lekarz to ma obcykaną anatomię kobiety no i te wszystkie punkty G ma w małym paluszku..hahaha wygląda na to, że wie jak się zabrać..do dzieła:D