Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głowaboli

jak kończą się romanse lekarzy z pacjentkami

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia !!!
Wiesz , miedzy teoria a praktyka moze byc czasami bardzo duza rozbieznosc.

Gość aga malaga
w sumie na sex z lekarzem można się pokusić, o ile nie jest staruchem...

Gość Zuzanna Amelia !!!
Dlaczego akurat z lekarzem ?

Gość aga malaga
lekarz jest inteligentny, zdrowy miejmy nadzieję myśli nad tym co robi, więc mi bachora nie zrobi a jak już to łatwy dostęp do skrobanki

Gość hahahahaha////
dlaczego z lekarzem? proste..bo robią wokół siebie taką otoczkę, że są nie do zdobycia i oczywiście ciągle bredzą o tej etyce lekarskiej. a co zakazane to kusi ....to logiczne.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Nie tylko lekarze mysla nad tym co robia. Moze po prostu trzeba trafic na przytomnego faceta z mozgiem i nie prawika ?

Gość aga malaga
Śmieszny Student dokładnie Zuzanna Amelia !!! oczywiście tylko że spotykasz lekarza i masz tę pewność na 90% o ile da się na niego patrzeć

Gość Zuzanna Amelia !!!
No to zarzuc sieci gdzies przed jakims klubem medyka. Do odwaznych swiat nalezy.

Znaczy się jestem wrogiem aborcji, ale lekarze w większości to nie są dobrzy ludzie, małowrażliwi, więc jak będziesz cieszyć się z dziecka, to zaproponuje aborcję.

Gość hahahahaha////
i tu się zgadzam, przynajmniej z jednym facetem nie trzeba będzie się zabezpieczać. Smieszny student nie wszyscy tacy są: niedobrzy i mało wrażliwi..

Gość Zuzanna Amelia !!!
Ja bym jednak polecala zabezpieczac sie z kazdym facetem niezaleznie od jego zawodu. No chyba ze planujesz wpadke.

Gość nie dowiary///
Czytam ...........i jestem w szoku:D.Mam nadzieję, że to tylko jakiś żart o tych lekarzach. Mam bardzo mało z nimi do czynienia, ale przyznaję nigdy nie myślałam takimi kategoriami. Nie tak dawno miałam zabiegi, więc udało mi się poznać sympatycznego i miłego mężczyznę............całkowicie odbiegającego od tego co tutaj przeczytałam, więc z wieloma stwierdzeniami się nie zgadzam.

Gość hahahahaha////
no to miałaś szczęście..............ale musisz być chyba ładna skoro był miły:), albo byłaś prywatnie

Gość oswiadczyl ci sie juz ?
ten mily i sympatyczny mezczyzna czy dopiero bedziesz probowala go do tego naklonic ?

Gość ollla./
lekarze to bufony i zarozumialce uwazaja, ze sa pepkiem swiata

Gość nie dowiary///
Żadnego mężczyzny do siebie nie nakłaniałam i tego też nie mam zamiaru, tym bardziej,że jest to lekarz u którego się leczę. Że jest miły i sympatyczny to chyba dobrze....... nie sądzisz? Bo tak właśnie powinny wyglądać relacje lekarz-pacjent.

Gość oswiadczyl ci sie juz ?
ten topik jest o prywatnych znajomosciach a nie o wizytach w gabinecie.... czyli sie nie oswiadczyl i nie ma zamiaru. Dobrze ze jest mily.

Gość Ciotka Dobra Rada1
Polecam romans z lekarzem patomorfologiem. Ten to was skroi równo

Gość hahahahaha////
lekarz przecież to też facet, więc swoje potrzeby ma jak która ładniejsza pacjentka, to co się dziwić, że robi się milutki ja narazie żyję planem, muszę go jeszce dopracować

Gość wfghjkmjhgyuiol
Nie bardzo rozumiem kolejnej autorki :) ale wydaje mi sie że takie pytanie jest zwyczajna prowokacją ,,a pisanie iż lekarze to babiarze to faktycznie na 100 % prowokacja!!! Radzę otworzyć oczy szczególnie na inne grupy społeczne, a lekarze to ostatnia grupa która można nzawać babiarzami i latawcami którzy grwałca na łożkach szpitanych pielęgniearki i sprzątaczki na oczach pacjentów!!! paaa!!

Gość Ammellia
ciezko powiedziec jak to sie konczy dla jednych dobrze dla drugich zle a ja tez mam problem pracuje w szpitalu i jest tu jeden leakrz ktory zaczepia mnie w dziwny sposob raz lapie za boczki cos zawsze mowi do mnie jest zadziwiajaco mily ostatni jak bylam w poradni zapytal gdzie mam te spodnie ktore mialam ostatni bo w nich tak seksownie wygladalam mowi tak bo mozem nie lubi ale jan ie wiem co mam o tym myslec jakbym sie mu pdobala to by wzial moj numer i sie ze mna umowil a ja czuje ze mu sie podobam i nie wiem co mam zroibic z tym zawsze do mnie zagaduje prosze powiedziec co mam zrobic nie chodzi mi ozaden romans czy cos ale to jest mile jesli sie podobam komus chodziaz tak naprawde to nie wiem czy mu sie podobam bo wprost miu tego nie powie a dla mnie jest to trocvhe krepujace wiem ze to sa tylko takie zarty ale czuje sie z tym dziwnie

Gość gość
"prosze powiedziec co mam zrobic " X Nic nie rob . No bo co masz zrobic ?