Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elegancik52

Dobry rehabilitant+ćwiczenia=zdrowy kręgosłup

Polecane posty

Gość elegancik52

Witam serdecznie! Miałem niedawno problemy z kręgosłupem, pracuję po 9 godzin dziennie przy komputerze. Pochodzę z małego miasteczka, gdzie o specjalistę trudno. Moja ciotka poleciła mi gabinet Zaglaniczny w Gdańsku. I wiecie co ? Czuję sią jak młody Bóg a to dopiero kilka masaży, ale oprócz tego chciałbym jeszcze sam zapobiegać nawracaniu bolu. Macie jakieś pomysły na ćwiczenia dla osoby pracującej przed komputerem? :):) Liczę na porady!

Gość lawenda49
Też byłam na jednej sesji z bólem stawu kolanowego u jednej z masażystek w tym gabinecie, we wrzeszczu. Profeska! :) Zaglądałeś na ich stronkę? www.fizjo.com.pl

Gość maurycja81
Rzeczywiście jestem zadowolona z tego gabinetu. Trafiłam tam, dzięki Waszemu pościkowi:) Póki co byłam na jednej konsultacji, ale wrócę do Pana Dominika,bo czuję ż w końcu mi ktoś pomoże z moim wciąż bolącym barkiem:/

Gość gość
Ja jestem zdania, że o kręgosłup trzeba dbać bo potem trzeba wkładać czas i pieniądze na rehabilitację i zabiegi. Ja niestety nie dbałam i musiała poddać się leczeniu w http://ctkregoslupa.pl/ i bardzo mi pomogli.