Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grylzli1

preejakulat w dni nieplodne

Polecane posty

Gość grylzli1

witam moja dziewczyna miala okres i skonczyl sie jej 9 listopada. 12 listopada wiec w dni NIEPLODNE zblizylismy sie do siebie i moj penis byl w niej 3-4 minuty. nei bylo zadnego wytrysku ani nic. tylko mysle o preejakulacie, czy moglby spowodowac ciaze. to byly dni nieplodne. prosze o odpowiedzi pozdrawiam

Gość Perw w przelocie II
A skąd wiesz, że to były dni niepłodne? Bo obliczyłeś? :o 🖐️

Gość grylzli1
tak mowila mi ona ;) ogolnie rzecz biorac tak wychodzi z obliczenia... prosze o odpowiedzi

Gość Perw w przelocie II
Obliczenia nic nie znaczą. Organizm kobiety to nie jest szwajcarski zegarek i nie zawsze działa idealnie tak samo. Generalnie raczej trudno jest zajść w ciążę z preejakulatu, ale wykluczyć raczej też nie można. Ale jeśli na przykład wcześniej doszło do wytrysku, po którym nie siusiałeś to prawdopodobieństwo już znacznie się zwiększa.

Gość grylzli1
no ogolnie to pare godzin przed tym zblizeniem lezalem w wannie okolo godziny :) juz wczesniej zdarzalo sie ze zblizylismy sie do siebie i moj penis byl w niej kilka chwil. ale teraz po prostu chcialbym sie upewnic bo mam rozne mysli. nie wiem czy preejakulat sie dostal do jej pochwy w ogole ale zakladam ze tak. prosze o odpowiedzi, za dotychczasowe dziekuje :)

Gość Perw w przelocie II
Ale wlewałeś sobie wodę do cewki moczowej? 😴

Gość grylzli1
nie pamietam :] ale jakie to ma znaczenie ? sama woda moze przeciez 'wyplukac' to ?

Gość Perw w przelocie II
Jeśli wleci Ci do cewki moczowej to może i może. Nie wiem jak tam się miewa Twoja cewka, ale do mojej woda swobodnie nie wpływa bez względu na to ile czasu się moczę w wodzie. :classic_cool:

Gość grylzli1
ok rozumiem, a co z powyzszym ? dodam ze czasami juz zdazalo nam sie takie cos, ale teraz mysli mnie mecza;p prosze o odpowiedzi

Gość grylzli1
i przed tym zblizeniem na pewno sikalem, przypomnialem sobie ;p o bylo kilka godzin przed zblizeniem

Gość grylzli1
nie bylo wytrysku/ wczesniej juz zdazaly sie takie wlozenie penisa bez prezerwatywy. tylko teraz jakos takie mam mysli. prosze o odpowiedzi ;]

Gość gryzli1
ciagle prosze o odpowiedz

Gość u mnie utka wszystko, ale
Tak, mógłby. Zawsze może zajść w ciążę przez seks. Chyba, że by się zabezpieczała tabletkami lub wkładką.

No właśnie na samym obliczaniu bym nie polegała. Jeśli rzeczywiście były to dni niepłodne, to nie ma szans na ciążę. Ale dla bezpieczeństwa pomyślcie może o jakimś mikroskopie owulacyjnym. Będziecie mieć wtedy pewność co do tych dni. Ja osobiście spotkałam się z Afrodytą.

Gość gość
Witam mam pytanie czy jeżeli dziewczyna była 7 dni po dniach plodnych a okres miała mieć za 5 dni a stosunek trwał zaledwie kilkanaście sekund bo postanowiliśmy jednak przerwać a wcześniej sie myłem tuz przed chwila i robiłem siku ale odbyło sie to bez prezerwatywy jednak to czy istnieje jakaś duża szansa na ciążę ? Czy w tym tak zwanym preejakulacie zostały jakieś plemniki czy raczej nie ? Ona teraz pojechała do.innej strefy klimatycznej i spóźnia jej sie okres ale.objawy wszystkie ma moge prosić o rade ?

Gość gość
A tak na logikę to są szanse czy nie? Weź sam pomyśl.