Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_nowa123

czy w 8 tyg widac już brzuch ?

Polecane posty

Gość czerwcowe słońce
tak, możesz mieć wzdęcie:)

Gość raczej nie ale
u mnie w 16 zaczelo byc widac

Gość ahhahahahaaaa
Ja jestem w 11, a brzuch plaski.

W 12-14 czegoś tam można się dopatrzeć ale w 8 to raczej nie. Chociaz podobno w kolejnych ciążach widać szybciej.

nie no ja tak sie pytam . I licze na serio odpowiedzi ;) Chcialabym wiedziec czy jeśli 10 sierpnia uprawiałam seks i 16 wrzesnia zrobiłam test (który wyszedł negatywny) po tym dostałam miesiączke (24 sieprnia) .. Nastepną miesiączke dostałam 23 wrzesnia (trwała 4 dni) i 18 października (trwała około 5-6 dni) . Dodatkowo miesiączki miałam ze skrzepami (czasami nawet czarnymi). Ale wydaje mi sie ze mam wiekszy brzuch .. Myslicie ze to schizy i nie mozliwe abym była w ciązy? Dodam ze nie mam mdłości ani nic takiego.. Naczytałam sie z necie ze dziewczyny miały plamienia w czasie ciązy i schizujee.. A do testu to nw (wyszła jedna krecha - zaczeła sie od razu pokazywać a test zrobiłam z samego rana)

Gość moooo
idź na beta hcg i nie schizuj

Gość moooo
ja myślę że nie ale ty ani testom, ani okresowi ani nawet innym nie uwierzysz. Dlatego idź jutro z rana do laboratorium i zrób test z krwi beta hcg -jest 100% wiarygodny. A i nie trzeba skierowania. Może wtedy skończysz z tą urojona ciążą.

wiem , ze pewnie sb urajam . Kazdy to mowi , ze mam schizy itd.. Ale to wszystko przez naczytanie sie w internecie.. W końcu brak miesiączki to pierwszy syndrom ciązy.. No a test tylko potwierdza.. Ja miałam miesiączki i w dodatku negatywny test.. Ale tak to jest jak ktoś sb coś wkeca ..

Gość harmonogram
Nie ma mowy Mozesz miec co najwyzej "napuchniete" jelita - w zwiazku z ciażą tak im sie robi

Gość szoruj na betę
i nie jęcz więcej.

ale ja nie jecze :) Chciałam z wami o tym popisać , bo mało sie znam na tych rzeczach. Dzisiaj zrobie ten test, mam nadzieje ze wyjdzie nagatyw bo strasznie sie martwie.. I mam wrazenie ze mój brzuch z dnia na dzień jest wiekszy,. a potem kolejnego mniejszy . -,- schizy jak nw co ;/

Gość szoruj na betę
nie no wcale się nie wkręcasz. :P rób test ale ten z krwi w laboratorium bo w ten z moczu i tak nie uwierzysz. U ciebie to już zaawansowana ciąża urojona -nie czytaj tyle netu bo w końcu ześwirujesz. Aha a ciąże urojone czasem trzeba leczyć psychiatrycznie.

Gość hahahahahahahaha
wez uspokoj sie ja mialam tak samo.... zrobilam 4 testy ciazowe w przeciagu 12 tyg wszystkie negatywne okres co miesiac (wrazenie wiekszego brzucha tylko bylo ) i tak schizowalam i schizowalam dopoki nie poszlam do gina na usg

hahahaha -> i jak przestalas w tp wierzyć ? i jak z brzuchem było ? szoruj na betę -> myślisz ze sb tylko wkręcam ? Za niedlugo mam miec okres , piersi mnie troche bola i zaczyna podbrzusze .. mam nadzieje ze to nie ciazaaa!!!

no ja ten stosunek mialam ok 10 sierpnia .. Wiec nw czy teraz bylo by cos widac.. 2 dni temu zaczely mnie bolec piersi i podbrzyusze .. moze to na kolejna miesiaczke . MAM TAK NADZIEJE !

no ja ten stosunek mialam ok 10 sierpnia .. Wiec nw czy teraz bylo by cos widac.. 2 dni temu zaczely mnie bolec piersi i podbrzyusze .. moze to na kolejna miesiaczke . MAM TAK NADZIEJE !

Gość ja miałam poród
brzuch w ciąży nie zaokragla się w okolicy pępka, cały idzie bardziej w górę (jelita najpierw idą w górę, bo macica je pcha od dołu)

Gość omg co za ludzie!!!!!!!!!!!!!!
taaaa jesteś w ciąży spoko maroko;D To nic,że miałaś już 3 miesiączki aleee takk jestes w ciąży;D ja pierdole skąd się biorą takie poparańce pytam sie.!!!!!!!!!!!

no a ja jak leze i wciagne brzuch to czuje uwyuklenie w okolicy pepka. . tak na srodku brzucha.. juz sama nw co to

Gość a ja Ci mówie
to jest ciąża i wszystko wskazuje na synka:) gratulacje

Gość oooooooooooooooooooooooooooo
i jest darkika między nami: omg co za ludzie!!!!!!!!!!!!!!

Gość gvhbjkihugytfr8yuijokhugy
O SŁODKI JEZU, BO PADNĘ. Plamienia w ciąży to plamienia a nie normalna krew ze skrzepami. Normalnie miesiączkujesz i nie masz żadnych objawów. Ręce opadają, no nie wierzę. Jesteś chyba lepsza od dup, które się pytają czy mogą zajsc w ciążę bo facet jej wsadził rękę w majty. Bo przecież mógł miec na niej plemniki. :O Boże kochany...