Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_nowa123

czy w 8 tyg widac już brzuch ?

Polecane posty

Gość omg co za ludzie!!!!!!!!!!!!!!
darkika?! co to znaczy?!

Gość a ja Ci mówie
to jest ciąża i wszystko wskazuje na synka gratulacje he he he he he

odpowiadamy Ci teraz normalnie: NIE TO NIE JEST CIĄŻA ale i tak bedziesz sie doszukiwała czegoś wiec udaj sie do lekarza ginekologa w celu wykluczenia ciąży:) pomogło?!super :)

Gość a ja Ci mówie
to jest ciąża i wszystko wskazuje na synka gratulacje he he he he he hi hi nhi hi

Gość nestea........
u mnie w 8 tyg. nic nie bylo widac, ale tez dosyc wczesniej przestalam zapinac sie w swioich ciuchach, wiec jakos od 14 tyg. nosze juz spodnie/spodnice ciazowe mimo, ze brzucha jeszcze tak mocno nie widac. teraz jestem w 19 i pewnie jak ktos mnie nie zna to nawet sie nie domysli, ze jestem w ciazy a raczej ze mam taki wystajacy brzuch. podejrzewam ze "wywali" mnie nagle za jakis czas.

Gość gvhbjkihugytfr8yuijokhugy
Kto jest żałosny ten jest. :P

14:45 [zgłoś do usunięcia] nestea........ u mnie w 8 tyg. nic nie bylo widac, ale tez dosyc wczesniej przestalam zapinac sie w swioich ciuchach, wiec jakos od 14 tyg. nosze juz spodnie/spodnice ciazowe mimo, ze brzucha jeszcze tak mocno nie widac. teraz jestem w 19 i pewnie jak ktos mnie nie zna to nawet sie nie domysli, ze jestem w ciazy a raczej ze mam taki wystajacy brzuch. podejrzewam ze "wywali" mnie nagle za jakis czas. To jest bardzo dobra odpowiedz Nesteo ale dla osoby która jestw ciąży,a tutaj mamy autorke postu z 3 miesiączkami wstecz twierdzącą ze chyba jest w ciąży bo obżarła sie cebuli czy coś;D I to Ty autorko jesteś żałosna mam nadzieje,że masz 16 lat bo dorosłe kobiety tak sie nie zachowują...po prostu żal ze wgl sex uprawiasz(założe sie oczywiście,że ten cały stosunek który Cie niby zapylił to był stosunek przerywany jak w większosci takich postów bywa...) Ale ogólnie spoko,że podziękowałaś za rade miło mi:)Chciałas odpowiedzi to ją otrzymałaś więc nie wiem dlaczego sie rzucasz jeszcze?!

Gość cismarch
W 8 tyg nie było widać... W 10 tyg już brzuszek byl zaokrąglony ale jeszcze nie takie typowo "ciążowy". Dopiero tak od 12-13 tyg widać było że jestem w ciąży, ale też jak tylko miałam obcisły sweter albo bluzkę. Spodni od 10 tyg nie dopięłam. Acha, jestem szczupła.

Gość a ty to liczyć
idź więc na tą betę hcg jak ci zalecają albo skończ się wkręcać. Bo się wkręcasz.

omg co za ludzie!!!!!!!!!! -> ale sie rozpisałaś ja własnie sie nie rzucam dlatego podziekowałam . Jakbym zaczeła sie rzucać to inaczej bym pisała ;/ mam 22 lata i sory, ale nie byłam w ciązy i nw jak to jest.. A tak jak pisałam to wszystko co napisałam wam czytałam w necie wiec nw o co wam chodzi ;/ zapytałam tylko o to kiedy widac brzuch ;/// a wy pierdzielicie cały czas o miesiączkach ;/

nie które potrafią normalnie odpisac , ale niektóre sie srają jak jakieś idiotki ;/ srają sie na forum internetowym . jeszcze raz dziekuje WAM za odp , ale człowiem sie tylko pyta a wy sie unosicie ;/ napisałam ze jest załosna bo pisze 5 razy to samo a nw po co ;/

Gość gvhbjkihugytfr8yuijokhugy
To nie trzeba byc po ciazy zeby wiedziec. To podstawowa widza.

wiem .. Od zawsze wiedziałam ze brak miesiączki to pierwszy objaw ciązy, ale przez to ze naczytałam sie w necie schizuje . Wybaczcie, ale liczylam na wsparcie i porady z waszej str