Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_nowa123

wy tez wierzycie z okres (plamienie) w czasie ciązy ?

Polecane posty

bo ja miałam okres (3 miesiączki) i w dodatku zrobiłam test który wyszedł negatywny.. A naczytałam sie ze dziewczyny miały plamienia . ;o Dlatego powoli schizuje i nawet wydaje mi sie ze mam wiekszy brzuch xd a miesiączki miałam w miare intensywne.. NA koniec nawet ze skrzepami xd A przeciez od kiedy pamietam brak @ to pierwszy objaw ciązy ; o wierzycie w okres czy tam plamienie w ciązy ?

Gość ale się jaracie o ja cie
na bank jestes w ciązy ale urojonej

Gość to ze masz....
skrzepy to nie oznacza ciaze - niektore kobiety tak maja podczas okresu. podczas ciazy nie ma okresu , moga byc plamienia . Kazde plamienie moze byc niebezpieczne dlatego trzeba je konsultowac z lekarzem. Z tego co piszesz nie wynika zebys byla w ciazy . ale jesli schizujesz i chesz to sprawdzic na 100 % zrob sobie badanie z krwi - bete . to badanie rozwieje wątpiliwosci .

Gość mama lobuza
ja mialam jedno plamienie wyg;adajace jak okres tylko mniej bolesne i nie tak dlugie.

ty miałaś jedno . A ja miałam 3 @ po stosunku. Teraz juz nie uprawiam seksu od 3 miesięcy.. Mam nadzieje ze to nie ciąza.. Tylko ze byłam ciekawa czy wy w coś takiego wierzycie . Bo czytałam w necie tyle o tym ze głowa mała .

Gość sbdjvhjsbk
Moja koleżanka miała przez 5 miesiączek w czasie ciąży, o której nie wiedziała. Myślała,ze ma jakieś zaburzenia hormonalne i dlatego okres jest taki skąpy. Dopiero jak jej wyskoczył brzuch(nie był duży, ale dostrzegalny) to poszła do gina, a tam usłyszała,że to prawie 5 msc. Swoją drogą ja też bym chciała by nie było widać brzucha prawie do 5 msc, a w 4 mi już wyskoczył spory:/

ja tego już nie pojmuje. Niby brak miesiączki to symptom ciązy, a teraz czytma o takich rzeczach... czy według was moge być w ciązy ? jutro albo pojutrze mam zamiar kupić kolejny test ..

Gość sbdjvhjsbk
takie rzeczy się zdarzają, ale musiałabyś mieć duże zaburzenia hormonalne. Nie kupuj testu sikowego idź wydaj 20-25 zł na test z krwi beta hcg i on Ci powie wszystko jak zrobisz rano to wieczorem odbierzesz wynik przez neta

Gość sbdjvhjsbk
Zdrowe, choć ona całą ciąże paliła tzn od kiedy się dowiedziała to już mniej:) Ja zaszłam w ciąże pomimo wkładki domacicznej:/

Gość zaska
"...nie chce dziecka..." - nie trza było włazić do łóżka. Co do ciąży to myśle że jesteś, przecież to że masz okres nic nie znaczy :P

Gość ale ty schizujesz.....
3 @ po stosunku - test negatywny a ty sie martwisz! Wyluzuj kobieto - jedynie co mozesz miec to ciaze urojona he he ! Gdybys byla w ciazy to juz by byl 3 miesiac i na bank test ciazowy wykryl by ciaze .

zaska -> i po co te głupie komentarze ? ja sie martwie i tb czegoś takiego nie zycze. ale ty schizujesz.... -> dzieki za odp :) wiem ze schizuje , ale tak to jest.. A test robiłam po miesiącu i od razu pokazała sie jedna krecha. No i miałam co miesiąc te miesiączki. sbdjvhjsbk -> i co zrobiłaś jak sie dowiedziałaś o ciązy ? urodziłaś ?

i jak myslicie z ta moja ciąża ? chce sie uspokoić przed kolejnym testem ;d pamietam , jak panikowałam przed pierwszym . Boje sie ze na tym mogą sie piojawić 2 kreseczki :(

Gość sbdjvhjsbk
zaska oj kurwa zamilcz...typowo katolickie pierdolenie. Są kobiety, które się zabezpieczały jak ja i zaszły, a to czy autorka ma się bzykać czy nie pozostaw jej, w łasce swej

Gość sbdjvhjsbk
no teraz jestem w 4 msc:) Mój mąż dzięki Bogu się ucieszył:)

sbdjvhjsbk- > dzieki za postawienie w obronie. ale teraz jak sie boje o tą ciąze to nawet seks mi w głowie nie siedzi :( Szczescia ci życze :) i zdrowego dzidziusia , brzuszek już widać ?

Gość sbdjvhjsbk
tak widać:) zrób test z krwi:)

hmm, fajnie masz :) w końcu meżatka i do tego dzieko . Cóz wiecej chcieć . :) Ja za to strasznie sie boje. I chciałabym dziecko ale za kilka lat ;p mniejmy nadzieje ze to tylko schizy .. a ty na ile % dajesz mi ciąze ?

wgl jak wygląda takie plamienie z ciaży ? moje mieisiączki trwały z 4-6 dni (z czego 2 dni były obfite) ostatnich dni miałam skrzepy . dzisiaj robie test ;)