Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złudzenie_optyczne

Ale mam mega doła...

Polecane posty

kurcze ja chyba nigdy nie znajde sobie fajnego faceta, a mam juz o zgrozo 24 lata :( bo Ci ktorzy mi sie podobaja, nie sa zainteresowani, a tych ktorzy cos by chcieli traktuje jako kumpli, bo zwyczajnie mnie nie pociagaja fizycznie. Chyba nie ma dla mnie juz szansy, kurde jak mi zle dzis:(

Pocieszę Cię :) Jesteśmy w tym samym wieku. Ci, których ja bym chciała, mnie nie chcą. Ale nie ma tych którzy chcą mnie :)

A jak mam sobie radzić? Kiepsko, ale nie mam na to żadnego wpływu. Mogę siedzieć, narzekać i zająć się innymi rzeczami, a o facetach i związkach zapomnieć.

24 lata to jeszcze nie jest źle. Gorzej jakbyś miała 30+

Rh - a jak sadzisz - dlaczego nie ma tych, ktorzy byliby Toba zainteresowani? Co mozesz powiedziec - znajac siebie - na temat ewentualnych cech, ktore sprawiaja, iz - tak jak piszesz - nikt sie Toba nie interesuje? Pesymizm, to wiadomo, co dalej? :P P.S. Nie sledze Cie!

Bo jestem gruba, brzydka, wredna i nie jestem interesująca jako kobieta. Jestem fajnym kumplem i tyle. Tak uważam :)

Gość ffghh
a ja mam męża, mam 24 lata i też doła przez teściową. Więc tak żle i tak niedobrze.

Ja znam niestety zbyt wielu fajnych, przystojnych, wykształconych facetów. I to mnie boli, że każdy z nich byłby dla mnie świetnym partnerem. Ech...

Rh - nie jestes interesujaca, bo jestes gruba, brzydka i wredna? 1. Dlaczego jako pierwsze negatywne cechy podajesz cechy fizyczne? Czyzbys uwazala, ze ona sa najwazniejsze? :P 2. Czyli tak jak pisalem - pesymizm, negatywne nastawienie do siebie, czarne wizje wlasnej przyszlosi (zejscie z tego swiata w wieku 55 lat :P), ale mysle, ze kiedys bedzie dobrze (optymista), bo gabarytowo jestes OK (komplemenciarz) i nie wygladasz na wredna osobe (juror). złudzenie_optyczne - wszedzie mozna, trzeba tylko wiedziec kogo chcesz poznac, dzieki czemu szybko sie taka osobe dostrzeze. Przydaje sie jeszcze umiejetnosc odpowiedniej analizy.

Bo nikt nie chce być z brzydką i grubą dziewczyną, która jest wredna. I to nie są żadne czarne wizje, starość mnie przeraża i nigdy nie chciałabym być taka jak moja babcia. Gdybym miała wybór, to chciałabym przed 60 umrzeć. Po co komuś stara samotna baba. Powiem Ci w tajemnicy, że moich kumpli bawi mój pesymizm, bo przynajmniej nigdy nie przeżywam rozczarowań. Całkiem funkcjonalna cecha.