Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka000333333333

Z FORUM POLICJI PO MARSZU ;)

Polecane posty

"Rzeczywiście mieliśmy dziś w Warszawie niezłą rozgrzewkę przed Euro... Powiem Wam, że po tym co dzisiaj zobaczyłem sam nie wiem czy wezmę udział w tej imprezie z napisem POLICJA na plecach. Podobne myśli ma już naprawdę wielu chłopaków. Bo czy warto? W imię czego? Niech Tusk sam sobie idzie i przyjmuje kamienie i petardy na głowę..." :)

Gość Też jestem......
Po Euro pół Polski będzie nadawalo sie do remontu,bo wszystko rozpierdolą.Wtedy dopiero zobaczymy jak wygląda kryzys.

Gość VaVa2222222222
policja już nie chce walczyć za tuska, dobre

Gość normalka a jak
Nie dziwi mnie to naprawdę. Co wy myślicie, że policja to inni ludzie ? Przecież oni też nie chcą "ginąć" za sprawki Tuska i PO. Nie będzie miał nawet wojska bo je zlikwidował. Porażka.

Gość gruby dziad
jeszcze kibole beda maszerowac z policja zobaczycie

Gość a ja ostatnio bylam w sephorze
za male sa restrykcje na takich imprezach. powinny byc bramki, nic metalowego nie powinno sie wnosic, jak ktos tylko zaczyna to jeb w ryj i do suki. policja powinna miec wieksze uprawnienia na takich duzych imprezach, i nie ma zmiluj.

Ogólnie co czytam policja po stronie narodowców, krytykuje manipulacje tvn, celowe blokady Pani Hanny, śmieje się ze spalonych wozów. Plus dla policji :)

Gość mruffkavmala
taaaa a gdy spuścili wp...d pary bandziorom to wrzask się podniósł że biją?!!!

Gość a ja ostatnio bylam w sephorze
po to sa sądy by takie sprawy umarzać policjantom, jeśli działają w słusznej sprawie. bandziory nie mają praw, prawa mają tylko normalni obywatele i tego się należy trzymać. dla bandziorów i kiboli-zadymiarzy nie ma litości

Tak Tak to wina kiboli ludzie z mózgu robią wam wode media a wy połykacie . Byliscie widzieliscie jak POlicja prowokowała . Nie piszę , ze Polska kibicowska jest cacy są idioci , którzy naprawde przesadzają karać takich karać po 50tys niech do konca życia płąca ratami , moze zrozumieją . Wszyscy wrzucają kibiców do 1dnego worka . W kazdym srodowisku znajdą się idioci ... Program wyborczy Tuska faktycznie jest realizowany Benzyna 5,50 Podatki znów mają iśc w góre Emerytura 67 lat . Malo wam ? . Znów was oszukal . POzdrawiam was nie myślacy Narodzie .

tu bandziorami byli niemcy i cala manifestacja coto miala założenie blokować narodowców

olej tych wyżej, płacą im za posty i tak dają już od wyborów w ogóle nie ma mowy o sytuacji w kraju ciagle tematy zastepcze jak nie krzyz to kibice i w koło

Gość seeekoiu
do połowy 2012 benzyna bedzie po 6,50 :D

Gość jak nie lepiej
Bo już w grudniu po 6zł - szerokiej drogi i by żyło się lepiej :D

Gość na onet dziś same
ciekawe artykuły a ludzie już szaleją W sondażach PO rośnie poparcie :) Bajka :) Po podwyżkach pewnie będą mieli z 99% poparcia ;)

Gość tyyson
To PO jeszcze nie ma 99% ? Myślałem że wszyscy kochają tuska :)

Gość mój wodzu tusk
ma 100% poparcia ! chcemy benzyne po 15 zł a co to nas nie stać ?

Gość huffnal
Policjanci to Polacy więc poza nielicznymi psychopatami tłuczenie i strzelanie do swoich rodaków raczej ich nie podnieca.

Gość Antylewak
Cześć. Zadymę zaczęła jak zwykle policja i antifa a kłamliwe media to zmontowali i pokazali że jak zwykle Kibole są winni wszystkiego ;/ oglądałem dzisiaj film z tego dymu i jakimś dziwnym trafem z godzinę pokazywali w kółko to samo, wycięli prowokacje policji i antify. He he policja nie chce dostać w głowe? to czemu prowokuje? Ciekawe czy kiedyś policja będzie sprawiedliwa? Szczerze w to wątpie. Tych zomowców, ormowców się nie da wyplenić ;/ takie pytanie z ciekawości ile jest tych antifowców w Polsce? Czasami widze jakiegoś punka itp ale widomo nie każdy punk to antifa. Więc skoro punków jest mało to tej antify dopiero musi być mało. Ktoś wie ile ich jest? nie raz się z nimi walczyło, ogólnie z punkami się walczyło itp. Chwała Wielkiej Polsce!

Gość yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
teraz policja ma 300 zlotych podwyzki, moze zmienia zdanie i beda palowac polakow