Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adelajda 66665555

Mój facet niezbyt dba o siebie ... jak to zmienic...

Polecane posty

Gość Adelajda 66665555

jestem facetem 3 lata. Na poczatku tak nie bylo. Problem polega na tym ze on czesto chodzi w tym samym ciuchach, nie uzywa chyba antyprespirantu bo czuc ostry zapach potu. Czasami ma nieswiezy oddech i goli sie co kilka dni. Odrzuca mnie to bardzo. Nie chce sie z nim calowac itp. Stalam sie nerwowa jak widze ze znow taki do mnie przyjezdza. On sie kolei denerwuje ze sie nie chce z nim calowac i ze jestem taka oojetna czasami w stosunku do niego.

Gość powiedz mu wprost
i tyle, co się będziesz roztkliwiać?

Gość Adelajda 66665555
ale jak to zrobic zeby go nie urazic? nie wyobrazam sobie tego ale z 2 strony tak mnie to odrzuca... :/

Gość lubisiowaMama
hehe, ja miałam ten sam problem! Byłam z facetem dość długo na początku było fajnie do czasu, aż nie zamieszkaliśmy razem ;/

Kup mu na gwiazdkę zestaw kosmetyków i powiedz, że uwielbiasz ich zapach. :)

Gość Adelajda 66665555
lubisiowaMama i co zrobilas?

Gość hhhhhhh
musisz mu to powiedzieć wprost, widocznie kolega jest mało domyślny

Gość powiedz mu wprost
ja pierdykam dziewczyno, on jakoś nie myśli o tym, żeby Cię nie urazić swoim smrodem a Ty się przejmujesz :o

Możesz mu powiedzieć to spokojnie, ale wprost. Inaczej się nie da. Subtelne kupienie szamponu na walentynki nie pomoże.

Gość Adelajda 66665555
moim zdaniem duzo jest takich facetow. Wiem ze sie kapie codziennie i zeby myje rano i wieczorem

Gość mika000
Zauwazyłam że mój facet nie myje ostatnio zębów (nie mieszkamy razem) ale na spotkaniach to widziałam postanowiłam że jak to się powtórzy jeszcze ze 2 razy to mu powiem. I właśnie dziś tak było i nie wytrzymałam i mu powiedziałam, trochę się speszył, zrobiło mu się głupio i mówił że za bardzo nie miał czasu (był po nocnej zmianie) ale zęby umyć to tylko 3 minuty ale chociaż je wypłukać w specjalnym płynie. Mam nadzieję że teraz to zmieni wierzę w to:)

Gość dsfdsfsdfsdzezezezezezeze
a no wlasnie, moj taki sam jest, dodam ze za kazdym razem zwracam mu uwage, ma kosmetyki, zeby wieczorem nie myje tylko plucze jakims plynem, miejsca intymne nie myje wieczorem, kapie sie raz lub dwa razy w tgodniu, to wszystko, ja sie myje codziennie,nigdy nie smierdze, nie mowiac o miejscach intymnych, kocham go ale tez nie moge sie z nim calowac, obrzydza mnie, seks mnie z nim nie rajcuje, tam na dole pachnie brzydko , jak mam mu zrobic orala, ohyda, sama tez nie wiem co juz zrobic,wykreca sie brakiem czasu, a przeciez razem idziemy spac , mamy tyle samo czasu wieczorem, na temat brzydkich zapachow ma takie zdanie, ze to nasze soki i kwasy, pozostalosc po seksie , naturalny zapach i nie ma czego sie brzydzic,o matko