NieOsiągalnaa 0 Napisano Listopad 14, 2011 Mam mały problem. Trochę mi się przytyło. Chcem schudnąć waże tak ok. 67 kg i nie wiem co mam robic. Jakieś ćwiczenia? Co mam jeść? Proszę pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka1993 0 Napisano 30 Kwiecień Startowałam z podobnej wagi. Zapisałam się na siłkę, ja akurat chodze do CTG gym, bo mają tam też zajęcia z pilatesu, sztuki walki itd. Teraz waże 57 kg, więc naprawdę warto próbować powoli, w swoim tempie i serio z czasem mozna polubić sport i chcieć więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochana999 Napisano 17 Maj Dnia 14.11.2011 o 22:30, NieOsiągalnaa napisał: Mam mały problem. Trochę mi się przytyło. Chcem schudnąć waże tak ok. 67 kg i nie wiem co mam robic. Jakieś ćwiczenia? Co mam jeść? Proszę pomóżcie polecam aplikacje i grupę na fb YAZIO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YanekPyrc 2 Napisano 3 Lipiec Uwaga ogólna do wszelkich diet - jak ktoś chce tracić wagę i nie osłabiać organizmu, musi to robić w odpowiednim tempie i we właściwy sposób, tj. żeby spalać tkankę tłuszczową. Ponoć optimum to ok. -1 kg tygodniowo, po prostu przez bilans kaloryczny/energetyczny. Trzeba dostarczać mniej energii, niż się zużywa, tylko nie pamiętam zalecanego bilansu, chyba ok. 400-500 kCal dziennie. I trzeba zadbać o wszystkie składniki odżywcze (wodę, minerały etc.) nie tylko nośniki energii, tj. węglowodany i tłuszcze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 27 Napisano 31 Sierpień Polecam wybrać się do dietetyka a już żadnymi wyliczeniami kalorii ani żadnymi składami diet nie trzeba sobie głowy zaprzątać Dietetyk sam dietę rozpisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ameliaamelkaamelia23789 0 Napisano 3 Październik Najefektywniej chyba jest się odchudzać z dietetykiem. Jest to też najbezpieczniejsze dla naszego zdrowia. Polecam sieć gabinetów Projekt Zdrowie, chodziłam do dwóch w Krakowie i byłam bardzo zadowolona. Dieta nie wymagała jakichś strasznych wyrzeczeń, a naprawdę dawała efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach