Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytammmJestemCiekawa

CO MYSLICIE O 19LATCE Z ROCZNYM DZIECKIEM?

Polecane posty

Dziewczyna ma 19 lat i roczne dziecko,ojciec dziecka 5 lat starszy ale niedojrzały, już ją zostawia samą nocami,jak sobie poradzi w życiu?

początki dlaczego?

up

Gość myślę sobie żeee
że wcześnie zaczęła. I to by było na tyle, bo do reszty to nie mój cyrk, nie moje małpy :P Aaa...no może jeszcze tyle, że młode mamy fajnie wyglądają, a dziecko będzie kiedyś się cieszyło z młodej mamy - mnie moja mama urodziła co prawda mając 20 lat ale i tak zaazwyczaj miałam najmłodszą mamę w klasie i bardzo byłam z tego dumna :D

Gość jestem facetem po 30-tce
24latek to jeszcze dziecko i takim zapewne pozostanie :)

Gość ...........źźź.........
Kopnij faceta w dupę i poradzisz sobie na 100%.Bo teraz to masz chyba dwoje dzieci

Gość GGGSONE
Lol dawniej ludzie mieli na 16 lat i nikt nie robił z tego patologii

Moim zdaniem nie ma nic w tym złego. Doskonale opiekują się swoim dzieckiem w ten czas 13 letni młody ojciec i 11 letnia młoda mama. Obecnie prawnymi opiekunami są dziadkowie dziecka, ale to pełną rolę przyjmują młodociani rodzice dziecka. Natura nas stworzyła w taki a nie inny sposób, że kobieta w ciążę może zachodzić od momentu pierwszego dnia miesiączki, a jeśli ma poukładane w głowie to i wiek różnicy nie zrobi, a dziecku wyjdzie na lepsze, bo będzie mieć młodą i piękną mamę :) Ja zaszłam w ciążę mając lat 21 jak większość moich znajomych. Uważam, że jeśli dziewczyna zachodzi w ciążę w wieku 17 lat, w wieku 18 lat rodzi, to nie zawsze musi patologii oznaczać. Ile jest kobiet w wieku 24,25 czy 28 lat, ktore rodzą dzieci i patologie tworzą choćby przez alkohol i awantury w domu. To, ze dziewczyna urodzila bedac bardzo młodą nie znaczy, ze będzie mieć w domu patologie !!!