Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mną nie tak?

dlaczego mam takiego pecha?

Polecane posty

Gość zona jak zwykle
Kafeteriusz - czasem "trafianie" na nieodpowiednich ludzi to tylko pośrednio kwestia inteligencji - wg mnie raczej złego wyboru powtarzanego z jakiegos powodu. Do czasu, mam nadzieję . Dziewczyna właśnie zaczyna się zastanawiać dlaczego tak się dzieje - szuka przyczyny w sobie i dobrze - bo nikt za nią tych wyborów nie podejmuje. Co do facetów - myslę, ze to nie tylko ich wina, bo ta zawsze lezy po 2 stronach.

Gość zona jak zwykle
ja w swoim domu spisałam listę moich usług erotycznych wraz z cenami i przybiłam koło drzwi, teraz mąż musi mi za nie płacić i wcale nie ma tanio .. to dopinguje go do rozwoju osobistego i szukania lepszych zarobków

Gość zona jak zwykle
hahahah dobre, podszywie, dobre:D musze nad tym pomyśleć:D Kafeteriusz - lepiej późno niz wcale;)

nie obwiniam tylko mężczyzn,przecież nie jestem ideałem,tylko nie potrafię pojąc dlaczego ktoś angażuje się w związek tak jak mój były powiedzmy żeby po roku mnie zdradzić z 19 latką i wszystko zakończyć? Zaczełam sie poważnie zastanawić czy może ze mną jest coś nie tak,czy może mam słabość do zimnych drani?

Gość zona jak zwykle
co ze mną - nikt oprócz ciebie na to pytanie nie odpowie . życzę powodzenia w znalezieniu odpowiedzi :) pwiem ci, że w moim otoczeniu najczęściej rozpadaja się zwiazki , w których to kobieta kocha bardziej i kilku/kilkunastoletnie małżeństwa , w których dzieci zadbane, zona zadbana, dom jak spod igły , ciepłe obiadki na stole i ciasto co niedziela...paradoks? nie wiem. spadam popracowac - nad cennikiem usług erotycznych też :D

hehe dobry podszyw, :-D Czuję się tak jakbym nie miała już serca,nawet jeśli ktoś mnie adoruje zaprasza gdzieś,nie mogę się przełamać żeby komukolwiek zaufać