Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why?

WŁOSY mi NIE ROSNĄ !!!!!

Polecane posty

Gość why?

Witam odkąd pamiętam włosy rosły mi wolniej, ale teraz to jakiś SZOK. Farbowała włosy na początku października, jest 15 listopad a mój odrost to max 1-2mm!!! No w ogóle go nie widać, dopiero jak sie przyjrzeć, brałam HUMAVIT tabletki do teraz, i jakoś w niczym mi nie pomógł. Ponadto włosy wyłażą garściami:/ Kolejnym problemem jest to, że bardzo szybko mi sie przetłuszczają:/ myje włosy na noc i rano przy skórze nie wyglądają na świeże:/ Nie wiem co robić a boję się isc do dermatologa bo wiadomo, że to najgorsi lekarze, przypisze mi coś od czego wyłysieje albo mnie wypryszczy!! P.S dodam, ze nie dawno skończyłam brać tabletki antykoncepcyjne, czy to moze miec jakis wpływ? pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi!

"wcieraj w wlosy sok z cytryny , bedziesz miala polysk i nie beda przetluszczone" następnie trzy razy obróć sie w prawo, przeżegnaj i spluń przez lewe ramię :D

Gość why?
o czym ty mówisz?? tabletki bierze się kiedy ma się stałego partnera po pierwsze a po drugie nie mam zamiaru mieć dziecka,

Gość why?
ej ludzie, nie sądziłam, ze będzie robić sobie jaja z problemów innych:/

Gość Mama Oliego
może bierzesz jakieś inne leki moja mama prawie wszystkie włosy straciła jak brała hormony,odstawiła i po problemie.możesz skonsultować się z dermatologiem

kinky reggae "wcieraj w wlosy sok z cytryny , bedziesz miala polysk i nie beda przetluszczone" następnie trzy razy obróć sie w prawo, przeżegnaj i spluń przez lewe ramię nie zabieraj glosu w temacie w ktorym jestes"zielony"

jestem basrdzo zielony :D ale w innym sensie :P Nie czuj sie urażona, nie wątpie w twoje metody tak sobie żart rzuciłem a ty juz z jadem na mnie :O :P

Kuchnia dla włosów Przemierzając korytarze drogerii, nie zapominaj o swojej kuchni. Kuchnia jest źródłem wielu domowych kosmetyków. Produkty, które pomogą Ci zadbać o włosy: Oliwa z oliwek. Podgrzewaj świeży olej z oliwek, np. w kuchence mikrofalowej, przez około 10 sekund i nałóż na włosy. Po 10 minutach zmyj go i umyj włosy szamponem. Piwo. Upewnij się, że piwo straciło gaz lub podgrzej świeże piwo i ostudź. Umyj włosy, polej piwem i rozczesz. Po wysuszeniu włosów nie będzie czuć zapachu piwa. Ocet. Doskonale spłukuje włosy. Dla brunetek najlepszy jest ocet jabłkowy, a dla blondynek zwykły biały ocet. Wymieszaj 4 łyżki stołowe octu w 3 szklankach ciepłej wody, potem spłucz dużą ilością chłodnej wody, aby pozbyć się zapachu octu. Cytryny są najlepszymi przyjaciółmi blondynek. Dodaj sok z dwóch cytryn do dwóch szklanek letniej wody i umyj nim włosy. Jeżeli nie masz suchych włosów, możesz pominąć spłukiwani i pozwolić słońcu dodać trochę blasku Kuchenne wskazówki dla pięknej skóry Produkty spożywcze lepiej działają na skórę stosowane zewnętrznie. Oto parę przykładów niecodziennego zastosowania niektórych z nich: Sok z cytryn. Wymieszany z wodą jest świetnym środkiem tonizującym cerę. Plasterki pomarańczy. Po prostu połóż plasterek na twarzy, kwas znajdujący się w pomarańczy zawiera witaminę C i ożywi matową skórę. Tłuszcz roślinny. Świetny na egzemę. Podgrzewaj go przez 10 sekund i nałóż na wrażliwe miejsce. Białka z jajek. doskonałe kiedy potrzebujesz szybkiego "liftingu" twarzy. Nałóż białka na twarz i nie ruszaj się póki nie wyschnął, potem nałóż makijaż. Awokado. Rozetrzyj jeden owoc z odrobiną soku z cytryny i nałóż na twarz oraz szyję, świetnie wzmacnia kark. Mąka ryżowa. Z powodzeniem może zastąpić puder do twarzy. Dynia. Wyjmij ją z puszki, dodaj cukru i cynamonu. Taki okład wzmacnia skórę twarzy i całego ciała. . Wyjmij ją z puszki, dodaj cukru i cynamonu. Taki okład wzmacnia skórę twarzy i całego ciała. Wiórki pietruszki. Włóż parę łyżek do pojemnika na kostki lodu, zalej wodą i zamroź. Jeżeli potrzesz krostkę taką kostką swędzenie ustąpi w parę minut. Fusy po kawie. Wetrzyj fusy w miejsce z celulitisem, użyj do tego szczoteczki do warzyw jest lepsza niż gąbka z luffy. Potem owiń to miejsce plastikiem i poczekaj 15 minut. Upewnij się, że stosujesz kawę kofeinową. Jajka, miód, sok z cytryny. Jest to maseczka na szorstką skórę, nie suchą. wymieszaj jedno jajko, jedną łyżkę stołową miodu i połowę łyżeczki soku z cytryny. Nałóż palcami na twarz i pozostaw na 20-30 minut, potem zmyj i użyj kremu odświeżającego.

Kopiuj- wklej :P Brawo :D udowodniłaś swoja wiedzę w tej dziedzinie :P Winszuje ! Ambicja dała szybkie owoce :P

kinky reggae ja nie jadem do ciebie, przyrownales mnie do czarownicy i posadziles o gusla:D a ja uwielbiam domowe sposoby bo sa skuteczne:)

kinky reggae chemia to nauka nie przecze ze chemia to nauka, tylko przez ta nauke 3/4 ludzkosci cierpi na alergie i inne dolegliwosci pozatym kto ma mozliwosc kupuje produkty i zywnosc bez chemi i wraca do "gusel", dlaczego? bo najzdrowsza i najskuteczniejsza jest wiedza naszych babc niestety

Gość dres
GAGA popieram dzieci juz sie rodza z alergia co kiedys bylo nie do pomyslenia