Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

romantyk w XXI wieku

dziewczyna która wiąże się z zajętym facetem

Polecane posty

Co myślicie o dziewczynie, która wiąże się z facetem, który jest w związku z inną? To raczej on zaczął podrywać ją, ale czy Ona powinna się angażować wiedząc, że On aktualnie jest z kimś innym. TO chyba nie najlepiej świadczy o takiej dziewczynie, czy się mylę?

Gość ;lm;lm;lm;ml
to znaczy to swiadczy o tej dziewczynie ze jest idiotka ktora pozwala sobie na granie drugich skrzypiec i bycie desperatka..to wsztytsko. natomiast gorzej swiadczy to o facecie..bo jak mozna takiemu komyus zaufac?

Kobieta która wiedząc iż facet jest w związku, i próbuje go rozwalić poprzez latanie za facetem jest zdesperowaną ścierką, a takich faceci nie lubią, on i tak będzie ze swoja laską, a tamtą odepchnie z łokcia

Sam nie jarzę. Byłem, może jestem jeszcze w Niej zakochany, trzy miesiące temu skończył się nasz krótki związek, ja ciągle cierpię, a Ona się odkochała (chociaż może nie była we mnie jednak zakochana:( ) i na portalu wstawia zdjęcie obściskując się z facetem (nie jak przyjaciele), który jest w związku z inną dziewczyną. Kurwa serce mi pękło, patrzyłem na to zdjęcie po kilkadziesiąt razy dziennie, wiele myśli - i dociera do mnie, że to jakieś nie w porządku jest jednak. Chyba mi nawet ulżyło, że lepiej, iż nie jesteśmy już razem.

Tego faceta i jego obecną dzieli na chwilę obecną około 1,5 tyś km i jakieś pół roku rozłąki. Może celowo wstawili te zdjęcia, aby jego obecna dziewczyna od niego odeszła po prostu. Sam już nie wiem. Chrzanić to!

Gość powiem i ja..........
no tak najłatwiej zwalić winę na dziewczynę ....skoro facet jest zajęty to po cholerę podrywa inną ?....może dziewczyna sobie pomyślała że facet nie jest szczęśliwy w swoim związku i dlatego szuka innej ....faceci potrafią robić z siebie biednych i nie kochanych byle tylko wyrwać panienkę jak już to nie najlepiej świadczy o tym facecie

powiem i ja.......... ---> ale z drugiej strony tak myślę jakbym był dziewczyną to: 1) chciałbym by on wcześniej kategorycznie zerwał z obecną, aby nie rozpadło się z mojego powodu, 2) myślałbym o tym, że skoro postąpił tak ze mną to równie dobrze ja mogę znaleść się na miejscu tej obecnej za jakiś czas gdzie jest myślenie w takim razie?

Gość b.b.b.b.
Zgadza się. Facet który będąc w związku podrywa inną jest zerem, a nie ta, którą on podrywa.

Gość b.b.b.b.
Nie, ona też nie jest w 100% w porządku, ale kto wie, co jej mówi ten "podrywający" ? Moze jej obiecuje, że zostawi swoja kobietę, że jej nie kocha, że jest nieszczęśliwy? Może jej mówic masę pierdół, więc to nie takie proste.

albo ktoś jest wolny albo zajęty i nie ważne co facet obiecuje, laska z klasą i znająca swoją wartośc na taki układ nie pójdzie za nic, a desperatki jak najbardziej

Gość b.b.b.b.
Aha, wobec tego nigdy ktoś kto był w innym związku i kogoś zostawił, nie zbuduje nowego? Bzdura, to tak nie działa.

jesli poznajesz kogos kto jest z kims innym i cos miedzy wami sie rodzi itd. to kurwa mac wypadaloby zakonczyc inne zwiazki.... brzydze sie takimi osobami ktore wola oszukiwac niz powiedziec prawde bo kurde ogolem tak na zdrowy rozsadek - skoro ktos cie podrywa, a w tym czasie jest tez w zwiazku z inna to kawal chuja i tyle...

no dla mnie niezrozumiałe jest, jeśli nawet odejdzie od obecnej, to późniejsze życie z takim facetem i przeświadczenie, że mnie może spotkać to samo za jakiś czas... No chyba, że oboje nie podchodzą do tego na serio, tylko ma to być związek na czas jego pobytu przez około 6 miesięcy - później on wyjedzie a ona znajdzie kogoś innego

Też uważam, że to źle świadczy o takiej dziewczynie i w życiu sama bym tak nie zrobiła. Uważam że najpierw trzeba zakończyć związek żeby zaczynać następny, nawet jeśli sie z kimś tylko chodzi.

Ruslan_Kraków -> facet facetowi nie rowny... wiadomo faceci wola walczyc i zdobywac kobiete (albo przynajmniej tak myslec :p ) ... ale co to za facet ktory majac juz jedna kobiete ugania sie za inna eh

Gość b.b.b.b.
no dla mnie niezrozumiałe jest, jeśli nawet odejdzie od obecnej, to późniejsze życie z takim facetem i przeświadczenie, że mnie może spotkać to samo za jakiś czas... " Kurde, ale to Cię może spotkać ZAWSZE, nawet jak się zwiążesz z kimś wolnym. Inna sprawa, że facet, który by podrywał mnie, będąc z kimś innym, jest totalnie spalony. Najpierw się końćzy zwiazki, potem ew. zaczyna nowe.

Gość romanwtyczka7878
gdyby to było prawdziwe uczucie, to bylibyscie razem, a chyba ty sie odkochales, skoro nie masz juz nadziei

Gość inga501
temat odzył, tylko czy ma po co? :)