Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfkjkhj

Dziwne e-maile, brak nadawcy, brak tematu - konto na wp.pl

Polecane posty

Gość fghfkjkhj

Hej Wam! Przed chwilą zalogowałam się i weszłam na swoje konto pocztowe, na wp.pl. Patrzę a tam są: -stare e-maile, które trzymam w skrzynce odbiorczej -3 e-maile bez adresata (puste pole) i bez tematu ( w nawiasie chyba było po ang. no subject czy coś w tym stylu) z wczoraj -reklama jakiegoś banku Reklamę banku usunęłam, na te podejrzane maile nie wchodziłam, wylogowałam się i już miałam dzwonić do znajomego się o to pytać..., ale znów się zalogowałam a ich już nie było. Ktoś coś wie na ten temat, co to mogło być? Jakiś błąd administratora czy co?

Gość Czyński
dziwne maile się usuwa i gitara.

Gość Eleonor Wscibska
A ja wczoraj dostałam list z wp o tym ze moze byc. zeby nie otwierac, i teraz zmien konto bo ktos ci je ukradl,

Gość jilliannn
ja dzisiaj dostałam coś takiego,nawet założyłam temat z zapytaniem i jak go szukałam trafiłam na ten wątek też była jakaś reklama chyba banku

Gość maryjetta.
szybko zmien haslo do meila

Gość nigdzie nie popelnil bledu
to moze byc tez mail, ktorego ktos wycofal. wiem, ze cos takiego jest na niektorych skrzynkach. ja osobiscie nigdy czegos takiego ne otwieram i wam tez to polecma.

Gość jilliannn
ja to też wywaliłam

Gość fghfkjkhj
Ja już to wyjaśniłam, tzn. napisałam do administracji wp.pl i mi odpisali, że najprawdopodobniej to był błąd z ich strony.