Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_samotna25

spotkanie z eks

Polecane posty

Gość smutna_samotna25

mija juz 5 miesiecy odkad rozstalam sie w chlopakiem. niby nie byslimy dlugo bo tylko pare miesiecy, to ciagle o nim mysle. niedawno sie spotkalismy i wszytsko wrocilo. wiem, ze bardzo sie roznimy, mieszkamy daleko od siebie to jednak cos mnie do niego ciagnie i wciaz nie jetsem gotowa by poznac kogos innego. napisal jasno, ze ze soba nie bedziemy a ciagle sie ludze. wiem ze nikogo nie ma, mowil ze poznawal jakies inne ale "sa nudne i latwe". na ostatnim spotkaniu nie bylo seksu, tulil sie jak dziecko, zasnal na mojej piersi i widac ze bardzo teskni i cos przezywa, ale nie chcial powiedziec co.

Gość virtucon
moj mnie zostawil 1,5 miesiaca temu teraz zerwalismy kontakt bo sie tylko zarlismy bez sensu i teraz tak jest lepiej nie wiem co bedzie dalej narazie jest jak jest

Gość smutna_samotna25
masz racje, chyba lepiej zerwac kontakt bo to tylko meczy. my niby do siebie piszemy "po kolezensku", ale to boli bo ja czytam wiadomosci od niego z nadzieja na powrot, ktorego nie bedzie. mysmy sie nie klocili, po prostu chyba zabil nas dystans i roznice charakterow. najgorsze jest to ze zamiast poprawy mojego natsroju jest coraz gorzej, tzn mysle o nim kazdego dnia, i mam wrazenie ze tesknota sie nasila..

Gość virtucon
zajmij sie soba swoimi pasjami zyj swoim zyciem on narazie ma poczucie, ze cie nie stracil i jest pewiem ciebie wiec robi co chce odetnij sie od niego na jakis czas nie odzywaj nie pisz i zobaczysz Ja z moim wlasnie tak robie chodz tez definitywnie powiedzial ze nie wrocimy do siebie ale my sie klocilismy

Gość niedobrze_mi
cos przezywa, ale nie chcial powiedziec co. " A jednocześnie powiedział jasno, że ze sobą nie będziecie prawda? Wiec nawet jeśli COŚ przeżywa, to nie to, co Ty chciałabyś, żeby czuł. No niestety.

Gość smutna_samotna25
im wiecej osob mi powie ze nic z tego nie bedzie tym lepiej. dlazcego kobiety uwielbiaja sie oszukiwac i zyc iluzja? przezywa to, ze w jego mniemaniu jest ode mnie mniej inteligentny, co posrednio przyznal i dlatego nigdy nie bedziemy razem bo dla faceta to sytuacja nie do zniesienia. moze i ma po czesci racje, moze za jakis czas kiedy spadlyby rozowe okulary zaczeloby mi to przeszkadzac?

Gość virtucon
ale sciema:)))))))))))) facet jest niesamowity a ile wy byliscie razem?

Jesli nie wróci do Ciebie na kolanach z kwiatami zarzekając się ze popełnił najwiekszy bład swojego zycia - to olej go. Mówie serio. Nie zależy mu na Tobie. Nie mysl w ten sposób ze on "coś" przeżywa, ze został kiedys skrzywdzony, ze boi sie zaangażowania albo odpowiedzialnosci, ze nie jest gotowy, ze jestes cudowna i zasługujesz na cos lepszego - nie daj sie na te bajki nabrac. To są najczestsze bajeczki którymi karmią nas faceci, zeby nie okazac sie zwyczajnymi dupkami. Przeczytaj ksiązkę "Kobiety pragną bardziej" - wszystko stanie sie zrozumiałe. Męzczyzna któremu zależy zawsze znajdzie sposób by Cie spotkac, zadzwonic, przeprosic, odzyskac Cię. A Twój eks nawet sie nie wysilał zeby móc dotknąc Twoich piersi. Nie oskarżam Cie, nie potępiam - po prostu sama kiedys byłam taka głupia i przez 9 miesięcy się łudziłam ze do mnie wróci. Bo przeciez mówił ze kocha, dzwoni do mnie, spotyka sie ze mna, chodzi ze mna do łózka - musze mu dac czas, zeby zrozumiał jak bardzo sie kochamy, bla bla bla.... czcze gadanie! Z punktu widzenia faceta nie widze lepiej... niby nie jestesmy razem, wiec pretesji do niego o traktowanie mnie miec nie moge, ale jednak cos jest i warto skorzystac z okazyjnego bzykania. Nie popełniaj takich blędów. Szkoda czasu i urody dla dupków!