Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawszeWiedziałam

TUSK ZAMIERZA PODNIEŚĆ PODATKI,CENY ORAZ MNIEJSZYĆ I ZLIKWIDOWAĆ WIĘKSZOŚĆ

Polecane posty

Gość ZawszeWiedziałam

ULG PODATKOWYCH,SZCZEGÓLNIE TYCH NA DZIECI. Kto na niego głosował?

Gość Zdzisiek od kuz
nikt nie głosował wybory były sfałszowane

Gość Sanders29
głosowali na niego single :D

Gość ZawszeWiedziałam
A ja myśle że głosowało na niego stado frajerów nie mających nawet bladego pojęcia o tym co robią i mogliby sobie śmiało podać rękę z tymi którzy w ogóle nie głosowali.

Gość ZawszeWiedziałam
A ja myśle że głosowało na niego stado frajerów,którzy nawet bladego pojęcia nie mieli o tym, co robią i śmiało mogliby oni podac sobie dłonie z tymi którzy nie głosowali w ogóle.

Gość zuzizak
przestań spamować

Jak to mówią zza granicą Polak Polaka wykończy . Media zrobiły swoje nie byłem za PIS ale wiedziałem jedno albo PO albo PIS wybralem mniejsze zło . Osiagniencia Tuska Benzyna 5,50 Olej N 5,50 Emerytura 67 lat Vat znów w góre ma iść itp , itd Malo wam bylo do macie Cyt: ""Katyń przynosi nam takie efekty. To tam została wymordowana polska inteligencja. Teraz w kraju są sami idioci;/ " . Przykre , ale prawdziwe .

Gość milivanilii
I dobrze. Za własne dzieci odpowiadają rodzice a nie państwo. A porządek w systemie emerytalnym już dawno powinien być zaprowadzony.

Jak to mówią zza granicą Polak Polaka wykończy . Media zrobiły swoje nie byłem za PIS ale wiedziałem jedno albo PO albo PIS wybralem mniejsze zło . Osiagniencia Tuska Benzyna 5,50 Olej N 5,50 Emerytura 67 lat Vat znów w góre ma iść itp , itd Malo wam bylo do macie Cyt: ""Katyń przynosi nam takie efekty. To tam została wymordowana polska inteligencja. Teraz w kraju są sami idioci;/ " . Przykre , ale prawdziwe .

Ja głosowałam w nadziei, ze weźmie się za reformy. Mam nadzieję, ze na tym co ogłosi w expose się nie skończy

Gość durni jesteście
do roboty, a njie głupoty na forum wypisywać. :-P TĘPAKI

marta smart...on Ci zreformuje,ale kieszeń.Morze Ci nawet podszewka nie zostanie.