Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka.lindt

Czy któraś z was farbowała sama włosy rozjaśniaczem?

Polecane posty

Gość czekoladka.lindt

Mam brązowe włosy, ale od dłuższego czasu chcę je rozjaśnic. Kupiłam już rozjaśniacz, ale wciąż obawiam się, że bardzo zniszczę włosy, albo że kolor mi nie wyjdzie i w finale będę miała rude włosy. Czy któraś z was robiła to sama i z powodzeniem?

Robilam Bez powodzenia Odradzam No chyba ze lubisz ryzyko ja swoje experymenty z wlosami uskutecznialam wiele lat prawie 10 :D Teraz tylko sprawdzony fryzjer

Gość a ja mówieeeee
ja jestem przyszłą fryzjerką. :) skoro nie potrafisz rozjaśnić, to lepiej idż o fryzjera, bo naprawdę jak za długo będziesz trzymać, albo coś nie wyjdzie, to mogą Ci nawet wypaść te włosy..

Gość ja przez 7 lat
rozjasniaczem WELLATON tym najjasniejszym, mam wlosy koloru ciemny braz, po nim wychodzil mi jasny ladny blond farbowalam nim przez 7 lat, co miesiac tylko odrosty i nie bylo w ogole widac roznicy, bo ciagle farbowalam tylko odrosty tym samym kolorem

Gość ja przez 7 lat
mi farbowala mama badz kolezanka, tak jak mowie tylko odrosty co miesiac, a jak chcesz ufarbowac cale wlosy zalezy jaka masz dlugosc to kup 2 opakowania, zrob wszytsko jak na instrukcji napisane i bedzie git, tylko nie trzymaj nigdy wiecej niz jest napisane na intrukcji

Ja kiedys na maxa przegielam Mialam ciemno rude chcialam rozjasnic no to lap rozjasniacza i lubudu na cala lepetyne ale cosik piecze no to kaciaa zmywa efekt jakis oranz na lbie albo cos miejscami blond to do sklepu i lap farbe wulkaniczna czerwien :D efekt???? Wlosy czerwone jak krew jak czerwone swiatlo jak nie wiem co Migiem do fryjzera w czapce na glowie :D Lato 34 stopnie :D Oj bylo tego troszke.... :D

Gość czekoladka.lindt
No właśnie, bo tak na logikę, to przecież fryzjerki też używają do rozjaśniania rozjaśniaczy, więc co mogę zrobic nie tak, jeśli będę się trzymac instrukcji?! Kurczę, i chciałabym, i się boję :/