Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina 44444444444444444

twardy brzuch i gwałtowne ruchy plodu

Polecane posty

Gość nina 44444444444444444

jest w 23 tyg boli mnie brzuch zażyłam 2 nosy dzidza strasznie sie wierci cały dzień kopie aż mi się płakać chce do tego mam zaparcia i wzdęcia i juz sama nie wiem od czego mnie ten brzuch boli czy miał tak ktoś czy to normalne nie ma mnie kto zawieść na pogotowie no a nie chce tez panikować .

Gość bleeeeeeeee o żesz w morde
O Boże... jestem w szoku ! Jak można mieć w sobie tyle jadu ???? Jakim Ty musisz być żałosnym człowiekiem :O:O Serdecznie współczuję. Chora jesteś.. Autorko dzwoń na pogotowie ! Ewentualnie jak masz taką możliwość to proś sąsiadów czy dzwoń po taxi i jedź na izbę przyjęć !!!!!

Gość Jabardzo
Co za bydło na tej kafeterii. Autorko, zadzwoń chociaż na pogotowie i opowiedz wszystko, łaski nie robią, niech przyjadą.

Gość wrrramp
lepiej jedź na pomoc doraźną ten ból to nie żarty może to być od tego że macica rośnie ale niekoniecznie

Gość o.ooo
do tej kurwy autorki pamietaj bezmózgowcu ze zło poraca ze zdwojona siłą,jak ty sie nie boisz takich słów wypowiadac???co za dno!!! autorko idz dla sw spokoju na pogotowie.albo zadzwon chociaż

Gość o.ooo
hej autorko ale ja ciebie nie wyzywam,jakis debil wyzej napisał.....nawet tego nie powturze i to o niego mi chodziło!;)

Gość o.ooo
a czy wy nie rozumiecie ze napisałam ten post gdyz chodziło mi o osobę która pisała wyzej pod nickiem cytuję "do tej kurwy autorki" przeczytajcie topic od poczatku moze co,i wypraszam sobie suką to moze ty jestes

Gość lulka1976
Autorko - nie panikuj- napewno wszystko jest dobrze. Brzuch w tych tygodniach napina się , czasem dzidzia się bardzo napina a to że dziecko się wierci dużo i często to tez normalne - tak bedzie az do porodu - bedą dni gdzie dziecko sporo się wierci i rusza a czasem bardzo jest spokojne Jeżeli juz pojechałas na pogotowie to daj znać co ci powiedzieli. No i nie czytaj tak durnych komentarzy od nieznanych forumowiczów

Gość ale oco loto
a o co wam chodzi przecież ooo nie obraziła autorki tylko tego durnia co to u góry napisał zeby dziecko autorki zdechło,dziewczyny czytajcie ze zrozumieniem a nie kogos od suk wyzywacie! nina moze to dlatego ze maluch tak bardzo kopie masz te bóle

Gość o ludzie!!!
do do tej kurwy autorki czy ty zdrowa na umysle jestes??? chyba nie,idiotko,jak mozesz takie cos pisac???

Gość moim zdaniem warto
to sprawdzić. Lepiej dmuchać na zimne niż potem żałować że coś się przegapiło.

Gość diabl123
ot - sluchajcie, nie odpowiadajcie tym porąbanym trollom. Po co dawać im pożywkę. Swoja drogą, jaka to musi być nieszczęśliwa i biedna kobieta, pewnie nie może miec dzieci i dlatego wyżywa sie na forum "ciąża, poród...", zazdrości przyszłym mamom, stąd tyle jadu. A autorka, rzeczywiście lepiej by poszla do lekarza.