Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszona przez życie

słyszycie to co ja?wiadomosci..

Polecane posty

Gość duszona przez życie

jak słyszę o tych oszczędnościach i o podniesieniu podatków-to już mi niedobrze.. MOŻE POLITYCY SZANOWNI-ZMNIEJSZCIE SOBIE DO MINIMUM PENSJE, Z DIET-NIE KORZYSTAJCIE A PODRÓŻUJCIE KOMUNIKACJĄ PUBLICZNĄ???? WIDZĘ TU PRZEOGROMNE OSZCZĘDNOŚĆI..

Gość dfdfgffghggf
wszystko OK tylko czemu zawsze wybory wygrywa ostatnio PO??? ktos musi na nich glosowac? KTO?

Gość degenerat spoleczny
wlasnie, PeO i PeO

Gość dlatego glosuja
bo tak naprawde nie ma na kogo...kaczka tylko katastrofa i katastrofa, palikot ziolo, lesbijki, geje...kurwa nie ma normalnej parti

Gość duszona przez życie
no ja akurat na nich nie głosowałam...tylko czemu każdy tak pięknie opowiada PRZED wyborami a po to już nas przygotowuje do podwyżek- bo kryzys???? co za świat...z czego oni chcą mi coś jeszcze odebrać?i tak zarabiam najniższą krajową jeszcze trochę to wszystko zabiorą a pracować się będzie dla Państwa .....harytatywnie....

Gość dlatego glosuja
moim zdaniem trzeba by bylo caly rzad zmienic....a najlepsze by bylo zabrac wszystkim tam diety i niech rzadza za najnizsza krajowa i niech utrzymuja rodziny za te smieszne pieniadze jeszcze ten rydzyk-zlodziej

Gość duszona przez życie
może to byłby świetny pomysł...tylko zawsze się znajdzie ktoś kto się wychyli.. a poważnie..co będą obcinać jak już zabiorą wszystko wszystkim naokoło ???bo to wszystko do tego prowadzi,umieją tylko podnosić ceny ,opłaty i likwidować co się da...

Gość ola ola ola la la
podniosa stawke emerrytalno-rentowa, co jeszcze bardziej zwiekszy liczbe smieciowych umów a o umowie o prace mozemy zapomniec 🖐️ zlikwiduja mniejszy zus dla zakładajachych pierwsza działalnosc gospodarcza zniosa ulgi pro rodzinne i rozliczanie ze współmałzonkiem

Gość ja tam jestem za zwolnieniami
z pracy - zwłaszcza posłów i senatorów tudzież innych...... {wstaw odpowiednie słowo]

Gość duszona przez życie
..i przyjdzie nam pracowac po 100 lat na cos na ksztalt emerytury..chyba ,że ziosą do tego czasu:x żałosny nasz kraj... tacy uczeni..tylu inteligentów..i zero pomysłow na polepszenie życia-no bo swoje to już poulepszali przecież...