Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej jeszcze cnotliwy

pragne tolerancyjnej kobiety

Polecane posty

Jestem 36 letnim prawiczkiem dla wielu osob to pewnie szok ale to ale to szczera prawda

Gość wójekstaryhueik
pragnie a co jak będą dwie na prawiczka i dziewice chłop nie będzie wiedział gdzie łapę wsadzić XD

napewno sa takie kobiety tak mysle

bardzo bym chcial zeby taka sie znalazla

Gość Ninananana
bez jaj ze jestes prawiczkiem!!!!nie wierze w to, kazdy by juz dawno do burdelu poszedl a nie zyl w cnocie...

ja jeszcze jestem cnotliwy a do burdelu chce isc w najblizszym czasie

tak jestem bardzo niesmiały i zakompleksiony

Gość Julia25555555
Poczekaj na kobiete ktora pokochasz.Nie idz do koorefffki :o

Gość Julia25555555
Jakie masz kompleksy? Bo mi sie wierzyc nie chce, ze w tym wieku mozna byc prawiczkiemmm

mogę ci polecić książkę "facet z jajami" na pewno da ci parę wskazówek. Prawdziwa kobieta nie znienawidzi cię za to że jesteś prawiczkiem tylko nie użalaj się nad sobą

Gość Julia25555555
Chodziło mi o czekanie na zwiazek, nie na cud, ze sama przyjdzie.

Gość dwudziestolattekk pytong 21cm
nazywasz się Maciej Orzeszek? po co podajesz taki email :O

Gość wójekstaryhueik
po pierwsze facet ma 3 rzeczy do zaoferowania jako doby mąż 1 dziewictwo(no 7cm XD) 2 uczciwa stała robota 3 dom jeśli to ma to niech czeka jeśli niema niech znajdzie jak nie umie niech bajer o prawiczku wciska

Gość Julia25555555
Ja nie rozumiem czego nie rozumiesz :) Chyba jedynym problem prawiczka w tym wieku, jest przekonanie, o tym ze jest bezwartosciowy. A tak nie musi byc. Co prawda dziwne by w wieku 36l byc prawiczkiem, ale roznie sie historie słyszy ;) Jezeli pozna kobiete, stworzy zwiazek, ona go pokocha, to co najwyzej sie zdziwi ze bedzie 1. Ale raczej jej to nie zniecheci.

Julia używasz skrótów myślowych. Nic nie przychodzi samo radzisz czekanie osobie co uważa się za starą, nie wyjaśniając dogłębnie myśli jaką masz w głowie nie wiem o co ci biega sam się domyślam. Wiem używanie pełnych zdań bywa czasem frustrujące i męczące ale pomaga unikać nieporozumień.

Gość Julia25555555
Wiec powinien wyjsc do ludzi. Przestac byc jednym wielkim kompleksem. Usmiechac sie, i cieszyc zyciem, a nie tylko marudzic.

Gość Julia25555555
Ale kazdy ma jakies kompleksy. Sa faceci, ktorzy urodzili sie ze spodziectwem, ja rozumiem taki problem, ale nie 13cm penis. Czy długi nos ;)

tak wszyscy mamy kompleksy i wychodzenie poza strefę komfortu jest trudne. Sam jestem podobnym przypadkiem co ten prawiczek, ale jestem kimś zupełnie innym. Wyznaczanie sobie celów pomaga w ich osiąganiu, wiec twoje rady są słuszne, tu nie chodzi o długi nos tylko problem z elementarnymi rzeczami emocjami zamknięciem się w swojej skorupie braku poczucia co jest słuszne co naganne idiotycznymi przekonaniami poczuciem głodu emocjonalnego i samotności...

Gość Julia25555555
Bo chyba jest tak ze im dłuzej jestesmy sami, pozbawieni bliskosci tej drugiej osoby, tym trudniej jest to zmienic. Ja przez jakis rok wmawiałam sobie, ze mi facet w ogóle nie jest do niczego potrzebny, ze kazdy taki sam etc... ;)

Ja nigdy nie zaznałem prawdziwej bliskości. Staram codziennie wychodzić z siebie i zrozumieć mechanizmy tego świata. Zainteresowałaś mnie nigdy nie spotkałem się z spodziectwem wiec musiałem sprawdzić co to jest, w jaki sposób spotkałaś się z ta dolegliwością ?

Gość Julia25555555
Pracuje w szpitalu, a dokladnie to obecnie mam 16tyg praktyk. Wiec widziałam zażenowanie, strach i chyba upokorzenie pewnego młodego mezczyzny, ktoremu akurat zmieniałam opatrunki, po kolejnej operacji. W sumie podobne chwile ma chyba wiekszosc kobiet po porodach...Kady ma cos czego nie lubi.

Gość Julia25555555
Dla kazdego liczy sie fizycznosc. Taki jest fakt. Nie mozna stworzyc zwiazku, z kims kto nas nie pociaga.

a emocjonalność może jestem idealistą i marzycielem, Myślę jednak że zakochujemy się w osobowościach a nie w wyglądzie choć jest dla nas bardzo ważny.