Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Iskierka*

Wszystko na nie - prawie trzylatek, brak sił....

Polecane posty

Mój synek w styczniu skonczy trzy latka. Od jakiegoś miesiąca neguje wszystko, co mu zaproponuję. Musze uciekać się do różnych forteli żeby coś osiągnąc, np. wyjscie na spacer - bo on nie chce iść bo na dworze zimno a jak juz wyjdzie to ładnie sie bawi i potem spokojnie wraca do domu. Najgorzej jest wieczorem , kapiel a potem się zaczyna, nie chce założyć piżamki, wyczyścić noska, położyć się do łóżka itd. Mam wrażenie, że nie robi tego z przekory tylko, że jest juz tak totalnie zmeczony że sam nie wie, czego chce, oczywiście bajki mogę czytac tylko ja i usypiać tez, wykańcza mnie to. Wiem, powiecie jest rozpuszczony, byc może trochę, ale ogólnie potrafi byc bardzo grzeczny, układa zabawki, pomaga mi w domu w drobnych rzeczach, ładnie sie bawi sam i ze mną czy innymi osobami, nie jest agresywny w stosunku do innych. Ale bywaja momenty, jakby diabeł w niego wstąpił.

Gość kliknij we mnie misiu
pamietam Cie z innego topiku, jak starałaś sie o dziecko, a to juz 3 lata. To tylko dziecko i ma raz lepszy raz gorysz dzień :) pozdrawiam serdecznie

Gość chcesz isc na spacer a on nie?
powiedz ze on zostaje w domu a Ty wychodzisz. jesli na wszystko mowi nie to sie zbierze z Toba. inne rzeczy analogicznie, np tata na pewno nie przeczyta mu bajki

Do postu powyżej - chyba mnie z kims mylisz, nie starałam się o dziecko:) Nawet go nie planowałam ale jest moim największym skarbusiem na świecie:) Tak , jak pisałam, musze używać forteli przeróżnych, żeby coś poszło po mojej mysli.

Gość kliknij we mnie misiu
ups, sorry :) może nick bez gwiazdek, nie pamietam bo to kupe lat temu było;)

Gość fffeweww
ja jak mam PMS to tez jestem na NIE ze wszystkim,wiec nie tylko dzieci mają buzujące humory :)tes ludzie, mają lepsze i gorsze okresy, ty jak masz zle dni to zapewne tez idealna nie jestes

oj ja jak mam PMS to już w ogóle, ale chodzi mi o to głównie, że on wcześniej nigdy się tak nie zachowywał, od jakiegos czasu to tak wygląda.

Gość fffeweww
jego stabilizacja emocjonalna mu sie ksztaltujei stad takie napady buntu,Jak bedzie mial 13-14 lat bedziesz przechodzic przez to samo, bo znow stabilizacja emocjionalnia i gospodarka hormonalna bedzie szcebel wyzej sie krztaltowac

Gość D.BillI
mój też ma teraz coś podobnego - nie wiem, czy to marudność, bo jest przeziębiony, czy co, ale zmienia zdanie jak rękawiczki... najpierw on idzie na spacer, a jak się ubierze to już nie - to zostaje... za chwilę idzie szukać auta, a jak znajdzie to wyrzuca, bo już nie chce, wyskakuje z łóżka, bo chce do przedszkola, a jak zaczynamy się zbierać to on chce zostać w domu...myślę, że to minie