Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i spragniona:(

Czuje sie źlę....

Polecane posty

Gość smutna i spragniona:(

Jejku jak ja pragne mieć drugiego bobaska...:( Mam 3 letniego synka i od jakiegoś czasu o niczym innym nie myśle tylko o drugim dziecku...:( mamy gdzie mieszkać ale małe wypłaty...:( i to nas przeraża...:( Ja niedawno znalazłam prace i mam minimalną a maż znalazł prace na stanowisku kierowniczym ale narazie z marnym wynagrodzeniem i boimy sie ze bedzie ciężko:( Jest mi smutno...:( Dlaczego jedni dzieci wyrzucaja bo ich nie chca a inni płaczą że ich nie stac na drugie maleństwo którego bardzo pragną???? Dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe?????

Gość karmiaca_mamsia
smutna i spragniona; nie zwracaj uwagi na tego "typu" posty, co do tematu, wiele rodzin jest w pdobnej sytuacji w polsce i nie tylko, praktycznie wszedzie, zeby jakos przetrwac i zyc godnie musza pracowac oboje rodzicow, a i tak nie jest za wesolo a pierdzacy (czytaj rzadowcy) w stolki tylko sie zrec potrafia o "wladze" i narzekaja, ze z roku na rok coraz mniej dzieci sie rodzi

Drugie dziecko jest łatwiej mieć niż to pierwsze. Większe doświadczenie , zawsze jakieś ciuszki po pierwszym się znajdą. A kasa? Nie martw się jakoś to będzie. Kasa nie jest najważniejsza.

Gość nicccccccccccccc56
mój synuleczek ma 5 lat a córciunia 7 bardzo ja ich kocham ale mój mąz ma słabą erekcję, dosłownie jak makaron al dente niby twardy ale jak mocno ugryze, to miętki się robi jak kupka więc marne szanse na następne dzieciąteczeczko hahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa padam z e smiechu

Gość martinka6787987
taka prawda zez sie za fitnesssi diefe dzieci to najminjeszy problem