Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona9999999999

pojebany swiat

Polecane posty

Gość wkurzona9999999999

chce miec dziecko,mam kochanego meza,mieszkanie,samochod,oboje pracujemy kurwa,staramy sie o dziecko juz 2 lata i kurwa nic z tego,wydalam mase kasy na tabletki,zastrzyki i dupa z tego... nastolatki bzykna sie raz a pozniej chodza z brzuchem ,potem aborcja itd...a my jestesmy dojrzali i nie mozemy maz 34 a ja 25 ,jeszcze ludzie nas denerwuja pytaniami kiedy dziecko,kiedy inseminacja,kiedy in vitro i ciagle nam przypominaja o tym, . kurwa czemu ten swiat jest tak pojebany ...jeszcze mi matka dowalila dzisiaj ze widziala jak moj sie bawil z moim bratankiem i ze jest jej szkoda go bo pewnie by chcial juz miec swojego syna,a ja jej mowie ale on mi o tym nie mowi a ona no bo pewnie nie chce cie urazic :((( kurde a ona nie myslala ze w ten sposob to ona mnie dobija,przeciez to nie w moich rekach...wybaczcie za slownictwo ale musialam sie wyzalic.

Gość następne marne prowo
nie poddawaj się, głowa do góry:)

Gość zapamietaj to raz na zawsze
w zyciu nie mozna miec wszystkiego!

Gość kliknij na nie misiu
dajcie spokój, dziewczyna ma zły dzień i chce się wygadać, Głowa do góry, nie poddawaj się:)

Gość Paulina 26Poznan
Masz dopiero 25 lat. Powiedz rodzinie to co ja mówiłam mojej, kiedy napastowali mnie takim samym pytaniem zaraz po moim ślubie ŻE DZIECI PRZED 35 rokiem życia nie planujesz ( też mam męża sporo starszego). I niech się odwalą. A tekst Twojej matki poniżej wszelkiej krytyki. Ciesz się młodością. Ja mam już dziecko i muszę przyznać, że kocham je nad życie. Jednak gdyby urodziło się za 10 lat byłabym szczęśliwsza. Każda sytuacja ma swoje dobre strony.

Gość hhfhdhgdh
Powiedz swojej mamusi, ze chcesz, ale nie możesz, a ona i jej podobni swoim gadaniem tylko przysparzają ci stresu, co też sytuacji nie poprawia. Niech wie i niech sie odpieprzy. Może po prostu nie trafiliscie. Mnie ginekolog mowil, ze na to w cyklu jest ledwie 8 godzin. I też 3 lata czekalisy, aż zaskoczy. Zaskoczyło, bez zadnego leczenia. Najlepiej pojechac na urlop, wyluzować i uprawiac seks dla przyjemnosci, a nie dla prokreacji. I zeby bylo dużo sluzu :P

Gość D.BillI
ja bym powiedziała raczej: poddaj się - wtedy masa rzeczy się dzieje:)

Gość Ja też urodziłłam
po 30tce ale nie wyczekiwałam dziecka -może i lepiej ,nie miałam okazji czuć sie tak jak ty. Ciesze się że w życiu próbowalam wielu rzeczy,że nigdy nie pomyśle że jest czegos czego nie robiłam,gdzieś nie byłam,ale jednego nie znałam-nie wiedziałam jak to miec dziecko. Rodziną nigdy się nie przejmowałam,niestety taka już jestem,nie słucham co kto mi mówi tylko cel i ślepe dążenie do niego. W ciąże zaszłam niespodziewanie na długich wakacjach na jachcie-po raz pierwszy coś takiego robiłam więc było to dla mnie oderwanie od codzienności i pewnie dlatego tak się stało. Byliśmy zrelaksowani pełen luz tylko my dwoje rok przygotowań do wyprawy plany na kolejne i ciach! Dwa miesiące później mdłości tymrazem nie choroba morska więc co? Test- ciążą! Myśle że musisz poprostu przestać myśleć o dziecku odblokować się.