Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankkka

Dania w proszku, co z nimi?

Polecane posty

Gość Ankkka

Czasem uwielbiam dania w proszku! Wiem, że nie sądo końca ok, ale jak tu sięoprzeć, za oknem szaro i zimno, a to taka zupka mniam - zwłaszcza, że nie wszystkie majątaki straszny skład i kalorii też nie mają tak dużo!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ewikkks
Normalnie się oprzeć, wlać do garnka łyżkę oliwy, podsmażyć pół paczki warzyw mrożonych czy ich mieszanki, zalać wodą, posolić, podgotować 10 minut, zmiksować, doprawić ziołami, czy np. curry. I jeeeeeść. 10 razy zdrowsze i lepsze niż torebka. Można na talerzu posypać tartym serem, czy dodać sera pleśniowego, czy dać grzanki czosnkowe, albo podsmażony boczek, albo łyżkę śmietany czy śmietanki kokosowej... no możliwości nieograniczonel.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ankkka
Fajnie to wygląda :) a ja ostatnio dynię rozgotowałam z warzywami i zmiksowałam - tylko doprawićtrzeba solidnie :) ale super - wielkie dzięki za pomysł :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×