Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isa_beel

WĄGRY I CHROSTY

Polecane posty

Gość isa_beel

Mam problem z wągrami (tymi czarnymi kropkami lub białymi) ja się ich pozbywać bez wyciskania :( ?????

Gość megatkaaaaaaaaaaaa
Tabletki homronalne

Gość isa_beel
No właśnie nie chce tabletek nie mam aż takiego trądziku tylko denerwują mnie wągry a gdy byłam na czyszczeniu twarzy to ponad miesiąc mi się twarz goiła po czym powrotni powstawały :(

Gość nicccccccccccccc56
chrosty???????????????????????????? matko a co to?? ahhahahahahah chyba krosty- po polsku jest.. ale wies

Gość dssdf1234
idz do dermatologa i nie bierz tabletek od ginekologa zadnych! ja tak zrobilam bo posluchalam durnych porad i zaluje bo są powiklania po tabletkach anty.. ;/ dermatolog mi pomogl a mialam trądzik maxymalny :) (tabletki i kremy) polecam!

Gość megatkaaaaaaaaaaaa
Ja te zmialam z nimi okropny problem cala bylam zsypana, pozbycie sie ich zajelo mi 2 lata, otoz co 2 miesiace chodzilam na oczyszczanie twarzy mechaniczne. Co prawda po takim zabiegu wygladalam strasznie ze 2 dni a potem jeszcze dlugo sie to goilo ale po kilku oczyszczaniach praktycznie 80% zaskornikow zniknelo. I w sumie to potem kiala spokoj. A teraz to juz wogole mam cere idealna jak u niemowlaka za sprawa tabletek chociaz to dzialanie uboczne bo biore je w innym celu. Jak nie hormonalne to musisz isc do dermatologa , on ci przepisze jakies specyfiki.