Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwi.na

Ile wydaliście na zaproszenia?

Polecane posty

Gość malwi.na

ile zaproszeń/cena za szt. Wszystkim gościom dawaliście takie same zaproszenia? Czy może tym bliższym osobom jakieś bardziej wyszukane? Ja właśnie się zastanawiam ile pieniędzy na to przeznaczyć. Będę potrzebować około 20 zaproszeń i myślałam, żeby zrobić jakieś fajne, eleganckie a nie zwykłą kartkę ze zdjęciem obrączek.

Gość klainer
Ja robiłam sama zaproszenia. Po obliczeniu kosztów materiału wyszło mi jakoś 3-3,50 zł za sztukę a zrobiłam 60 zaproszeń (potrzeba było dokładnie 54, ale wolałam mieć kilka na zapas). Zaproszenia, które miały być wysłane pocztą robiłam jak najprostsze i najbardziej "płaskie", żeby nie bać się o odklejenie się czegoś. Reszta osób dostała bardziej ozdobne zaproszenia.

Gość 180 zl
ja kupiłam takie za 3 zł sztuka. Mnie się bardzo podobały, a szczerze oszczędnośc na robieniu zaproszeń jest żadna. Ile się zaoszczędzi? jakieś grosze więc mnie przy całym kosztach wesela prawie 40 tysiecy dwie stowy w te czy w te w ogole roznicy nie zrobiły. A nie chcialo mi sie w tym dlubac.. wolalam kupic gotowe. Ja wydalam 180zł na zaproszenia. Kazdemu wreczylam takie same niebyo podzialu na te gorsze i te lepsze. Mnie sie bardzo pdobaly i nie byl to zwykly druczek ze zdjeciem obraczek. Moim zdaniem byly sliczne:) a zreszta goscie i tak nie przywiazuja wagi do wygladu zaproszen przeczytaja i wyrzuca.

Gość klainer
Nie każdy wyrzuca zaproszenia. Ja mam w rodzinie osoby, które zbierają zaproszenia ślubne, bez względu na to jak one wyglądają. Niektóre osoby też ogólnie uwielbiają ręcznie robione rzeczy (nie tylko kartki), więc dla nich szczególnie robiłam bardziej ozdobne, bo wiedziałam, że docenią i nie wyrzucą mojej pracy.

Gość Kupowalismy zaproszenia na
alegro. Płacilismy 1,5 szt. Kupilismy 100 szt. Więc koszty nie były duże. Mieliśmy 3 rodzaje zaproszeń. Różniacych się wygladem i tekstem. Kryterium według którego wręczaliśmy: Pierwsze, bardzo humorystyczne dawalismy przyjaciołom i młodym w rodzinie. Drugie takie minimalistyczne z prostym teksem dla osób starszych. Trzecie, ozdobne zwijane w rulon-dla bliskiej rodziny

Gość slubjakslub
My kupiliśmy proste i eleganckie z jd style. Coś koło 9zł nas wyszły, bo wybraliśmy kilka dodatkowych opcji. Wcześniej zamówiliśmy tańsze z allegro po 3,60 i musieliśmy odesłać, bo były krzywe. :/

Gość slubjakslub
Zapomniałam- 60 szt zamawialiśmy

Gość znudzonaaaaaa i ziewająca
100szt za 0,80gr

Gość zaproszeń 40
zaproszeń 40 po 7,50 to były zaproszenia w butelce z allegro