Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziaa52

Kobieta i facet

Polecane posty

Dlaczego kobiety sa zawsze gorsze od facetów Pominmy płace Mnie chodzi o seks Jak facet zrobi skok w bok to tylko małe nic ,ale jak kobieta to już afera że się zle prowadzi i jeszcze gorzej wyzywane od k...A facet się otrzepie i jest Ok DLACZEGO

Zawszetak było. I zawsze będzie. Niestety my kobiety mamy gorzej... ale za to jesteśmy piękne i możemy sobie wybierać do woli :)

Gość drynnn
bo kobieta po skoku w bok nosi w sobie spermę innego faceta i to nas wkurza

Pieprzenie. Mówisz tu o otoczeniu jak odbiera. Zdrada boli tak samo bez względu na płeć. Tytułu też sie czepię :P Kobieta i facet" z małej litery, brak szacunku! Powinno być Kobieta i Mężczyzna. Lub Baba i Facet ewentualnie! NO i tez jest tak ze jak facet :P skoczy to ma aprobate kolegów. A Kobieta :P nie ma poparcia wsród koleżanek. Ale tylko dlatego ze żadnej nie mówi. Bo kobiety sobie nie ufają. Nie dziwie sie :P

Gość Anna4254
gdybym powiedziała koleżance to prawie tak jakbym powiedziała mężowi :D resztę sama sobie dopowiedz

Nie na temat napisałem ten pierwszy wers :P A co do seksu to kobiety mają lepiej, pstryk palcami i mają penisa na noc co noc mozebyc inny. Do tego wielokrotne orgazmy :)

ja sie z takom opinią nie zgadzam No nie zawsze jest tam sperma A i jest woda nie mogę tego przetrawić Mam już swoje lata i widzę jak faceci chodzą na boki I jeszcze mówi że jak by go żona zdradziła to koniec bo by ze szmatą nie żył

Gość DruidMorales
Zdrada bierze się stąd, że faceci i kobiety mają różne potrzeby seksualne. Zauważcie, że zawsze zdradzi osoba potrzebująca więcej seksu.

baby też chodzą w boki ale ty tego nie wiesz, patrz mój post, pierwszy w temacie :P Idąc tym tropem myślę ze faceci to debile, skoro uważają ze mogą a kobiety już nie mogą. A skąd ty znasz tak dobrze tych facetów ? Zwierzają ci sie ze zdrad swoich ? Czy jak ?

mam ponad 60 lat Było tak 40 lat jak i dziś A ten temat to dyskutowałam z moimi wnukami mają po 20 lat za moich czasow tak było jak i teraz My kobiety się mało bronimy

Masz ponad 50 lat, albo masz stary nick. Nik nowy, czemu mnie kłamiesz ? Właśnie dlatego ludzią sie nie ufa i nie wierzy w co mówią. Brzydka Zuzia bardzo brzydka! Zawsze były i bedą zdrady. Powodów jest mnóstwo, każda zdrada ma indywidualne podłoże :P ALe fakt kobieta jest gorzej traktowana jeśli zdradzi przez otoczenie.

Gość GoKaii.
Mąż który nie bije żony zawsze będzie zdradzany! To jest jak z karą śmierci. Istnieje kara to ludzie boją się popełniać ciężkie przestępstwa. Jeśli żona wie że mąż ją zleje to się dziesięć razy zastanowi zanim rozchyli uda przed obcym.

Gość GoKaii.
Mama biła mnie, tata bił mamę i byliśmy szczęśliwi. Teraz ja będę bił żonę, a ona nasze dzieci. Taka kolej rzeczy!

TAK dostawałam lanie za darmo od rodziców ale przysięgłam sobie ze swojego dziecka nie uderzę i dotrzymałam słowa Dziś mam ośmioro wnucząt o wszystkim z nimi rozmawia na każdy temat