Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia malusia

Mam dość mojego chłopaka ale boje się że zostane sama

Polecane posty

Gość olusia malusia

Jesteśmy ze sobą od 2 lat przez ten czas prawie nigdzie nie wychodziliśmy prócz spacerów wielu moich znajomych sie ode mnie odwrocilo bo mu się nigdy nie chciało do nich iść. Dodatkowo zbliża się sylwester bardzo bym chciała gdzieś pójść ale gdzie skoro brak jakich kolwiek znajomych?????????. Do tego doszła jeszcze pewna sprawa która wywołuje już apogeum u mnie dotej pory pracował w beznadziejnej firmie budowlanej gdzie mu się podobało ale pieniądze nigdy na czas nie były dodatkowo zarabiał tam chyba ok 2 tys ale jak to on twierdził był luz i się nie narobił. Mój ojciec załatwił mu prace u swojego znajomego ale w tej firmie pracuje się ok 10h co już mu się nie podoba i co jak co napewno luzu tam nie ma ale zarobki o wiele wyższe. Niby się zgodził od jutra tam idzie ale domyslam się ze bedzie miał dość po jednym dniu. A ja głupia idiotka męcze się z nim bo pozbyłam się przez niego wszelkich koleżanek i nawet brak perspektyw na poznanie kogoś innego. Nie wiem co mam robić męczyć się czy życ sama

Gość przelot_em
A może chociaż w seksie jest dobry? Czy też nieudacznik?

Gość olusia malusia
To jest kolejny ciekawy temat przez to że ja jestem do niego tak negatywnie nastwiona mi seks z nim nie sprawia przyjemności i praktycznie się zmuszam

Gość olusia malusia
Och w seksie jest cudowny!! SWoim ogromnym pytonem codziennie rozrywa moją małą doprowadzając mnie na szczyt i wypełniając moje puste wnętrze ciepłym mlekiem. KOCHAM TO!!

Gość przelot_em
No to już sama sobie odpowiedziałaś na pytanie.:D Zostaw dziada, taki jest Ci do nieczego nie potrzebny. Spotkasz jeszcze swoją miłość.

Gość Zdzisiek od kuz
żal mi cię kobieto jak można być z kimś kogo się nie kocha wykorzystujesz tylko tego dziada

Gość olusia malusia
24

Gość olusia malusia
ale boje sie juz ze nikogo nie spotkam bo niby gdzie?

Gość Anna4254
marnujesz sobie życie mała w twoim wieku to jeszcze szalałam w agencji towarzyskiej zarobiłam dziś mam mieszkanie, firmę i dwa samochody

Gość Anna4254
Mam też hifa ale to co

Gość Anna4254
09:56 - podszyw Widzę, że grube, obleśne matki polki nie mogą znieść takiej kobiety jak ja :D

Gość mikikun
wiedz ze to grzech a to sprowadza cierpienie Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca.

Gość Anna4254
Od kiedy to sprawianie ludziom przyjemności, relaksowanie ich i dopieszczanie stanowi jakiś wielki grzech? Czy po śmierci dobrzy mężczyźni będą mogli uprawiać seks z anielicami czy tylko będą siedzieć przy stole z Bogiem i grać w scrabble? Dla mnie grzechami są zabójstwa, kradzieże i niszczenie psychiczne innych, a nie spełnianie fantazji seksualnych. Gwałciciel i Morderca trafiają przed sąd - pierwszy sądzony o to że dawał życie, a drugi o to że je zabierał. Toż to ironia!

Gość przelot_em
Anna4254 :D:D:D masz poczucie humoru