Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona wyuzdana

czy mężowi ostry wyuzdany seks może się znudzić?

Polecane posty

Gość żona wyuzdana

Uwielbiam się pieprzyć na wiele sposobów. analnie również. Kocham ssać penisa mojemu mężowi. Kocham jego spermę. Szaleję z rozkoszy kiedy rżnie mnie ostro od tyłu dając porządne klapsy i nazywając dziwką. zawsze jęczę krzyczę i przeklinam na czym świat stoi. Jestem na niego tak napalona że najchętniej wsadziłabym go sobie tam całego ;) od zawsze nasz seks tak wygląda. nie lubię delikatnych namiętnych pieszczot i cichego leniwego seksu. Uwielbiam go ujeżdżać, ssać mu jądra, całego go lizać i gryźć. ale muszę go namawiać do seksu coraz częściej a on coraz częściej mi odmawia, czy zaczyna go to nudzić? dodam że jestem ładna mam fajną figurę. nigdy nie narzekał :(

Gość oniegdys maz
Tak wszystko może się znudzić to jakby jeść zawsze pomidorową

Sztuka w sypialni, aby nuda nie zawitała, jest odmienność i nieprzewidywalność. Nawet kawior się robi mdłe z czasem. Kusz i bącz niedostępną... przedzielaj przyjemności.. zagraj słodką , niewinną dziewicą.. A to że nie lubisz delikatne seks.. lekki muskanie.. tu podmuch, tam opuszki palca.. dlatego że nie odkryłaś magia w tym, ta która doprowadza do rżenie.

Gość wszystko sie moze
znudzic, chocbys nie wiem jaka byla laska, jaki seks bys mu fundowala i co robila w lozku..

Gość żona wyuzdana
ja nie wiem, Wam tylko jedno w głowie. pomidorowa i pomidorowa :D

Gość wszystko sie moze
do reno- do jakiego rżenie? chyba drżenie?

Mózg wysycha jeśli jest nazbyt eksploatowany. Jeśli sie robi coś zbyt czesto staje sie to nudne. Męża zapytaj a nie nas, my twoim mężem nie jesteśmy. ALe myśle że nie ma co narzekać :P

wszystko sie moze... masz racje, może drżenie.. o jedna litera nie będzie rozpaczać.. Wyuzdana.. a może zaproponuj że Cię zwiąże na łóżko i nie On sam kieruje na to co ma ochotę? Dużo się nauczisz...

sm witaj ;) pomidorowa czeka.zapraszam. reno1965 wszystko ladnie pieknie,probowalam takie gierki wprowadzic w zycie,ale wystarczy ze mnie dotknie-chce natychmiast seksu.

Gość rozwódkaaaa
wyuzdana nie martw się, pewnie faktycznie ta pomidorowa mu sie znudziła, ale przyzwyczajenie robi. Popróbuje ogórkowej i wróci po pomodorową :D

Gość oniegdys maz
nie wierze żeby komuś smakowała ta zupa zawsze codziennie ta sama :P

A to że chcesz... dobrze świacze o Tobie.. ale nie jak oczekiwania... katuj się, to tylko wyjdzie na dobre!

sm pisalam ze poludnie,a ty na mnie sniegowe chmury wczoraj na mnie dmuchales. katowanie sie :(

bede sie starac byc grzeczna i niedostepna.kusic i dlugo nie pozwolic sie skosztowac.;) juz to widze z jakim usmiechem...

Gość Mąż wyuzdany.
Znudzi się. To kwestia przyzwyczajenia ale nie porównałbym takiego zajebistego seksu do pomidorowej :) Raczej do wyrafinowanej pikantnej potrawy. A w jakim jesteście wieku i od jak dawna jesteście ze sobą?

sm nawet pieroga podam :P maz wyuzdany-(mam nadzieje ze nie zwracam sie do swojego) ponad 10 lat stazu

Gość Mąż wyuzdany.
No to tak jak i u nas, też 10 lat stażu i choć żona jest świetną laską, której mi zazdroszczą to właściwie wszystko już było. Teraz wolę komputer lub książkę albo dobry film przy asyście szklaneczki jacka daniels'a, ona natomiast woli winko :) Ostatnio zaproponowałem zaproszenie kogoś do trójkąta albo innej pary. Kręci nosem.... nie ma ochoty. A ja już nie mam ochoty na to co zawsze z tą samą co zawsze.

jasne jasne...pierozek musi byc miekki i zeby smakowitego farszu nie trzeba bylo godzine szukac :P

Gość żona wyuzdana
Mężu wyuzdany ja mam 26 mąż 30 jesteśmy razem 5 lat Reno to już było, byłam wiązana, niedostępna też ale to go chyba raczej nie kręci a co do trójkąta- zaproponowałam że znajdę nam koleżankę, ale powiedział że nie ma ochoty w innej moczyć

Gość Mąż wyuzdany.
"Mężu wyuzdany ja mam 26 mąż 30 jesteśmy razem 5 lat Reno to już było, byłam wiązana, niedostępna też ale to go chyba raczej nie kręci a co do trójkąta- zaproponowałam że znajdę nam koleżankę, ale powiedział że nie ma ochoty w innej moczyć." Jak to nie ma ochoty? :| Marzę o tym aby moja żona zgodziła się na takie eksperymenty, nawet od czasu do czasu, żeby też za szybko się nie znudziło. Raz na 3, 4 tygodnie to mogłoby być świetnym motorem napędowym dla seksu w małżeństwie. Ona chyba się boi... bo też mówi, że nie ma ochoty ani na kobietę ani na innego mężczyznę... A tak nawiasem mówiąc, skąd jesteś żono wyuzdana?

województwo śląskie może boi się że coś się między Wami skończy. w naszym przypadku inny pan albo para raczej nie wchodzi w grę bo on się na pewno nie zgodzi by inny mnie penetrował. ale ja nic przeciwko penetracji innej pani nie mam ale on nie chce innej pani

S_M, twój syn ma 14 lat? :classic_cool: Hmm... Tzn. że jeszcze że 3 - 4 muszę poczekać... :P :D ___ A tak w ogóle to ALOHA wszystkim!

czesc herbatniki :) sm :D mojemu sie nie nudzi,ochote ma jak mial,ale wlasnie czy to szalenstwo i intensywnosc nie zmienia nas duzo szybciej niz innych w znudzona aseksualna geriatrie.

Gość oniegdys maz
zalapie sie na jakis obiad?