Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowal mnie ten chlopak

Zszokowal mnie kolega z pracy!!!!!

Polecane posty

Pracuje w firmie, ktora produkuje elementy plastikowe. Ostatnio prace u nas dostal chlopak ktory jest bez matury, po ogolniaku. Zarabia 2000 brutto, firma jest bardzo, dobrze placi rowniez pracownikom fizycznym(nawet wiecej niz nam biurowym) bo po 2500 tysiaca, nawet i wiecej. Robi sie u nas w systemie godzinowym i akordowym. Zapytalam sie wczoraj tego chlopaka czy nie wolalby zostawic przybijania pieczatek na dokumenty, segregowania dokumentow i nie wolalby pojsc pracowac na produkcje, dodalam ze wiecej by zarobil a on mi na to ze woli mniej zarobic niz fizycznie zapieprzac. Bylam w szoku ze facet potrafi tak powiedziec, jeszcze zeby to byla dziewczyna ale chlopak?

Gość Kaśkaaaaaa
Co cie dziwi?! Zdrowie ma sie jedno.

Dobry zart! Zdrowie ma sie jedno? ale to chlopak bez wyksztalcenia, dostal prace po znajomosci i postanowil sie tego trzymac, taki bez ambicji chlopaczyna. Ja mu dalam propozycje produkcji to on od razu po minie pokazal ze boi sie fizycznej pracy.

Gość sdfghjkjhgfdsdfghjk
moze nie potrzebuje wiecej kasy a jak ma przychodzic do domu zmeczony i nie miec na nic sily to lepiej mu siedziec w biurze ;) moze sie juz napracowal fizycznie i wie jak to smakuje. pracowalas kiedys fizycznie na produkcji? bo ja tak i zdecydowanie wolalabym zarabiac 500zl mniej i byc w biurze. swoja droga zazdroszcze takiej pracy, ciekawe czy dostal ja po znajomosci czy takie cuda naprawde sie zdarzaja? :(

Gość sdfghjkjhgfdsdfghjk
doczytalam... po znajmosci. ja tez tak chce!!!! 😭

Gość sdfghjkjhgfdsdfghjk
znajomosci to jest potega jednak, dopiero teraz sie o tym przekonuje szukajac sensownej pracy :O

Gość ma rację
też jestem facetem i wolę zarabiać mniej, ale nie zapierdalać fizycznie. nie mam żony, dzieci więc mogę sobie pozwolić na taki luksus :) a fizycznie niech zapierdalają ojcowie rodzin :D

Gość Kaśkaaaaaa
A po co ma zarabiac wiecej, i ciezej pracowac. Najwyrazniej mu wystarcza, Ma wyksztalcenie srednie z tego co napisalas.

Oczywiscie ze dostal po znajomosci. Ja zrozumialabym to gdyby byl dziewczyna, to moglby tak powiedziec ale 20letni facet unikajacy ciezkiej pracy?? Ja sama mam wyzsze wyksztalcenie i mezczyzna ktory tak mysli od razu traci w moich oczach.

Gość KaśkaaaaaaPRAWDZIWA.
Podejrzewam, ze on cie w dooopie ma. Wiec nie bulwersuj sie laska.

Gość ja też nie wiem dlaczego
mężczyźni chcą wykonywac damską pracę. Poszliby lepiej na budowe by rodzinie zapewnic byt.

Gość Monikkk45654
Po co ma harowac fizycznie jak dostal ciepla posadke w biurze? Z takim wyksztalceniem fizyczna wszedzie znajdzie, a w biurze juz nie. Lepszy wpis do CV, jak pozna jakas kobiete to tez lepiej brzmi ze pracuje w biurze niz na fizycznie produkcji. same plusy.

Gość pola.andrut
co w tym dziwnego? dobrze ci odpowiedział :-)

Taki ''mężczyzna to mamejowata ciota.Coraz więcej takich.

Gość A może Ty idź na produkcję?
Będziesz miała więcej kasy. A młody ma chyba więcej ambicji od Ciebie.

Gość a jakze a jakze
już wierzę autorce, że ma wyzsze wykształcenie:D pisze jak niedorobiona gimnazjalistka. i o co ten bulwers cały?

Gdyby była inteligentna pomyslałaby ze facet bez wyksztalcenie bezpieczniej sie czuje w pracu biurowej, gdyz kazde zwolnienia zaczyna sie od pracownikow fizycznych 💤

Dla mnie taki facet nie jest nic wart, mój też ma pracę biurową ale dobrze zarabia. Wcześniej pracował fizycznie żeby mieć więcej kasy niż za zwykłe przystawianie pieczątek. I wiem przynajmniej że nie jest żadnym leserem tylko prawdziwym facetem :)

Jak w wakacje pracowałam w burdelu to mnie aż zatkało jak przyszedł nasz niemiecki alfons i mnie zwolnił. Spytałam go dlaczego, a on odparł że przybytek ma długi, popyt na seks spada i musi kogoś zwolnić, więc najpierw pozbywa się fizycznych.

Gość KaśkaaaaaaPRAWDZIWA...
KaśkaaaaaaPRAWDZIWA. Jak w wakacje pracowałam w burdelu to mnie aż zatkało jak przyszedł nasz niemiecki alfons i mnie zwolnił. Spytałam go dlaczego, a on odparł że przybytek ma długi, popyt na seks spada i musi kogoś zwolnić, więc najpierw pozbywa się fizycznych. Hehehehe;) Prawie mi sie podoba.

Gość podszywek kaśki myśli pewnie
tak jak autorka :)

ja bym nigdy na produkcję nie poszła, praca jest dla chłopów !!!

mężczyznów w krawatach powinno się wystrzelać

Gość to chyba dobrze ze chlopakowi
sie udalo. Moze m a problemy ze zdrowiem? wyobrazasz sobie by ktos taki harowal na produkcji.

Gość chłopak ma rację!
Lepsza praca biurowa za mniejsza pieniądze niż fizyczne za większe.