Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda35

jak wyglada pochwa po porodzie?

Polecane posty

Gość chuda35

witam mam taki problem urodzilam 3 lata temu dziecko, drugie' i mam wrazenie ze pochwa mi sie obnizyła....kiedys nie bylo czuc scianek pochwy a teraz gorna i dolna jakby wychodzily ze srodka.......czy to normalne?????????

Gość VIkkkii
Normalne, a co myslalas ze po porodzie bedzie identyczna jak przed? :D cialo po porodzie sie zmienia , koniec kropka , te ktore uwazają inaczej nie mają dzieci albo są jebnięte 🖐️

Gość wyzsza klasssa
dlatego za granica ginekolodzy przepisuja reedukacje po porodowa zeby nie bylo opadania narzadow ! przy nastepnej wizycie u gina pogadaj o tym , zeby nie skonczylo sie wypadaniem macicy na starosc

Gość Endrju123
Jak moja dupa po sraniu. Dać foto?

Gość do Endrju 123
Ty sam w całej okazałości wygladasz jak d..pa po sr...u! - Dlatego tak dobrze wiesz,jak można wyglądać. Spadaj na drzewo gdzie twoje miejsce!

Gość ja pani wasza
napewno zle ,wspolczuje🖐️ ha ha

Żyj bez żadnych obaw, pełnią życia. Co raz częściej słyszymy, o zachorowaniach młodych ludzi na raka. Większość z nas żyje w nieświadomości, nie robiąc rutynowych badań, a rak wcześnie wykryty może zostać wyleczony. Dlatego polecam link http://postlinknews.com/457news.php ze stroną, gdzie można samodzielnie w domowym zaciszu, wykonać test na raka. Nic nie tracimy, poza kilkoma minutami, które i tak spędzamy właśnie przed komputerem, a test na obecność raka zawsze warto wykonać. http://postlinknews.com/457news.php

Gość hjbnnbnbnnn
no napewno nie jest juz taka fajna jak przed porodem :( wiem cos o tym :(