Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfhjuguytuytdsssv

skad zalatwic na szybko taka kwote helpp

Polecane posty

Gość fgfhjuguytuytdsssv

witam moze wy sie znacie, pracuje za najnizsza krajowa umowa do konca czerwca nie chca mi dac kredytu. moj narzeczony splaca auto i tez mu nie chca dac. a ja mam sytuacje ze potrzebuje 5 tysiecy pilnie na wykup mieszkania po babci zebym moglabyc jego najemca :( moze sa jakies pozyzcki o ktorych nie wiem :(

Gość Mandarynka 33333333333
provident, z tym, że oprocentowanie b. wysokie!

Gość drynnn
może napad na stacje benzynową? widziałem to w filmie Dowody Zbrodni

Gość ksss kdss
a rodzina nie pożyczy ?

Gość fgfhjuguytuytdsssv
no tak ale provident mi nie da 5 tys chyba

Gość fgfhjuguytuytdsssv
niestetnie ma nikt pozyczyc. dziadkowie na ktorych moglabym liczyc zmarli i teraz nikt nie pomoze

a jakbys w banku dala mieszkanie pod hipoteke?---------------------------------------------Hipoteka kaucyjna może zabezpieczać 2 rodzaje wierzytelności: o nie ustalonej wysokości, ale istniejących lub mogących powstać dopiero w przyszłości albo roszczeń związanych z wierzytelnością hipoteczną, lecz nie objętych z mocy ustawy hipoteką zwykłą, z dokumentów zbywalnych przez indos nawet, gdy wysokość wierzytelności była z góry ustalona. Do wierzytelności o nie ustalonej wysokości, ale istniejących lub mogących powstać dopiero w przyszłości albo roszczeń związanych z wierzytelnością hipoteczną, lecz nie objętych z mocy ustawy hipoteką zwykłą należą między innymi wierzytelności z tytułu: udzielonych gwarancji bankowych, poręczeń kredytów, kredytów, zwłaszcza z tzw. kredytu odnawialnego, pożyczek,

Gość Mandarynka 33333333333
provident na pewno Ci da, tylko spłacisz im 2 razy tyle.

No i co, że Prowident zedrze? Mieszkanie jest chyba tego warte? Jak nie ma innego wyjścia, bierz od tego, kto zechce ci pożyczyc. Gdyby nie chodziło o mieszkanie, nienamawiałabym cię do drogich pożyczek

Gość fgfhjuguytuytdsssv
dokadnie pozostaje provident