Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bon Appetitten

Dlaczego kupujecie na Allegro?

Polecane posty

Gość Bon Appetitten

...przeciez to chlam i tandeta....?

Gość P*R*O*W*O*K*A*C*J*A
a ja wlasnie dostalam kurierem kinekta za 474zl...z allegro:P

Gość Bon Appetitten
na mysli mam glownie ludzi kupujacych tam obuwie i ubrania...albo tandetne dekoracje do domu...rety, a gdzie wyczucie smaku???

Gość ech......
Kinekt srinekt... dziadostwo... Kupiła byś sobie lepiej wii fit albo ps3. Dziwie się ludziom że to kupują... Microsoft ma coraz lepszy marketing podobnie jak ipady itd... Nigdy nie zrozumie czemu ludzie kupowali ipoda ?? Ja w tym czasie miałem mp4 z dyskiem twardym. Wydali iphona ja miałem htc touch pro.. Miał wszystko lepsze!!! Od obrazu przez rysik przez klawiaturę po wi fi. Potem kolejne generacje iphona ja mam desire z. Klawiaturka lepsza bateria, android, wsio... Pomijając że przez 5 lat miałem hp tc4200 PRAWDZIWY TABLET. Teraz mam Lenovo x201t. A ipad ma 2 lata i ani nie ma klawiatury ani systemu normalnego ani czasu pracy na baterii. POWIEDZCIE MI DO KURWY NĘDZY CZEMU LUDZIE SĄ TACY GŁUPI ?? I lecą na apple i inny marketing zamiast ruszyć głową. I jeszcze się tym chwalą ....

Gość ech......
co do tematu bo zapomniałem... NA ALLEGRO MASZ WSZYSTKO !!! Nie tylko tandetę. Masz antyczne meble z 14w jak cie interesują. I płaszcze z 2 wojny światowej czy armaniego

Gość Bo App
tia,buty tansze o 50%...zapominamy jednak o jakosci...rozleca sie po dwoch tygodniach i trzeba bedzie kupic nowe...poza tym nie mozesz ich obejrzec przed zakupem, dotknac...w glownej mierze wiekszosc z nich jest 'made i china' co na zdjeciu wyglada przepieknie w rzeczywistosci jednak.....

Gość Bo App
ech... watpliwosci mam co do autentycznosci tego typu rzeczy...podroby, podroby i jeszcze raz podroby...

Ja kupuję książki :) Podejrzewam że z kradzieży bo jakim innym cudem książka kosztująca w sklepie 59 zł może kosztować na allegro 15 i ktoś ma kilkanaście sztuk :p

Nie zapominamy o ich jakosci. Zawsze pisze maile. Pytam o firme, wysokosc buta, dlugosc wkladki, szerokosc, material. Mam kilka par butow z Allegro - te, ktore mam teraz na nogach nosze wlasciwie nieprzerwanie od wiosny. Sa wykonane ze skory. Kosztowaly 50% tego, co w sklepie i pochodza z polskiego sklepu

Podrobki jak najbardziej, zwlaszcza w bizuterii. Ale to od razu widac. Jesli czlowiek sie zna.

Gość a po macierzyńskim
nie kupiłabym ps3, ani wii, wole kinecta bo jak macham reka to czasem wypuszczam przedmioty i byłoby po tv :D a mojego ipoda mam dwa lata i to mój najlepszy odtwarzacz (a miałam ich sporo ) i pierwsze w zyciu słuchawki których nie wykończyłam, raz je wyprałam w pralce w kieszeni kurtki i skubane nadal działaja :D hehe a na all kupuje głównie jakies zabawki dla córki, za 200 zł kupialm jej 50 lalek barbie, jak nowe z ostanich kolekcji, gdzie sama muszkieterka w sklepie kosztowała 100 zł czasem ciuchy jakies, ale zazwyczaj nowe, kosmetyki z de bo jest duza tańsza np tusze do rzes loreala, poza tym sporo tez sprzedaje

Gość Kulon
Ja kupuję na allegro tylko sprawdzone produkty, np kosmetyki które znam i używam. Często są naprawdę o wiele, wiele tańsze. Buty kiedyś też kupiłam, ale przedtem przymierzyłam takie same w sklepie.