Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa kurtka cubus r.98chłopiec

mama gappa

Polecane posty

Witam,chce może ktoś kupic kurtkę na zimę, chłopięcą?kupiłam na allegro i zalamka, za duża na syna.Niby rozmiar 92,ale tak naparwde z 98.Jest naprawdę ładna, super wykonana..w ubiegłym roku miałam także komplet z cubusa i byłam bardzo zadowolona.Jest przede wszystkim bardzo lekka, dziecko nie wygląda w niej jak niedźwiadek, ze swoboda moze sie poruszac.No i ciepła,dobrze chroni.Przedlużany tył, zapinany kaptur, dodatkowe ściągacze na rękawach(ściągacz zakładany na palec). Wiem,ze tu nie miejsce na takie ogłoszenia,ale zawsze t jakas forma dotarcia do ludzi.I BARDZO PROSZĘ bez wyzwisk...itp..MUSZĘ ją jak najszybciej sprzedać,ponieważ MUSZĘ małemu kupic coś innego w zamian.Mój syn ma 2 lata, 92 cm wzrostu i jest bardzo szczupły-topi się w niej.Kurtka zatem dla wyższego i grubszego chłopca.POLECAM!!!!Dla zainteresowanych, link poniżej: http://allegro.pl/nowa-zimowa-kurtka-cubus-dla-chlopca-krata-98-supe-i1940301115.html

Teoretycznie miałam (kupiłam ją jakis czas temu na allegro,ze 2 miesiące),ale łudziłam się,ze mały przytyje chociaz.Poza tym myślałam,że jesli założe ją na zimowe ubranka "jakos będzie wyglądał".Gdybym odesłała była bym w plecy ddatkowo o koszty wysyłki w jedną i druga stronę (czyli wg cennik sprzedawcy-około 30zł).No a z kasa jest akurat cięzko u mnie.

oki.Dzięki;) Przyda się;)

Gość mam pytanie ???????
hej a ile za nią chcesz?

Jeśli sprzedam ją za tyle, za ile jest wystawiona, będe w niebie;)

Gość mam pytanie ???????
ta kurtka jest brzydka jak za tę cenę i watpię by ktos to kupił ja w ubiegłym roku kupiła kombinezon Marquita za tę cenę-spodnie = kurtka nie masz kasy a takie drogie kurtki dziecku kupujesz?

Mnie się kurtka bardzo podobala, miałam na nią uzbierane i przeznaczone pieniądze.Poza tym jak pisałam wcześniej, poprzednio miałam kombinezon z tej samej firmy, byłam zadowolona.Kupiłam samą kurtkę, myślałam,ze uda mi sie dokupic tanie spodnie.Rzeczy dla starszych dzieci są droższe.Kombinezon w ubiegłuym roku (cubus) +czapka i rękawiczki z tej samej firmy, w idelanym stanie(choć używany) kupiłam za niewiel ponad 70zł.Rzeczt mneijszych jest multum i jest swobodny wybór.Używanych dla 2-3 id latka, zwyczajnie mniej.Sa poza tym bardziej zniszczone.Tyle w temace.

Gość fifa rafa
doro zdecydowałaś się sprzedać a dlaczego zdjęcie do aukcji robiłaś już we wrześniu? coś mi się wydaje że kurtka jest używana ...

Gość fifa rafa
*dopiero

Zdjęcie robione przez poprzedniego sprzedawcy.Poza tym pisałam,ze kurtka kupiona około 2 miesiące temu(wpis powyżej).Kurtka ma wszystkie METKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mam pytanie ???????
zniz cene , albo dodaj jekies gratisy to może się uda

a mi się kurtka podoba, nie wiem jakie są ceny w Cubusie bo go nie mam w pobliżu ale chętnie bym ją kupiła gdyby nie to że mam już kurtkę dla synka...myślę że ktoś się skusi na nią

Gość mam pytanie ???????
albo wystaw jeszez raz opisując dokładnie wymiary bez hiostorii twojego zakupu-szybciej ją sprzedasz

Gość ona mówi...
a mi sie twoja kurtka podoba i chetnie bym kupila ale brak kasy niestety :/

Kurtka jest naparwdę ładna.Kupiłam ciemną, chociaz osobiście wole jasne kolory,poniewaz myślałam ze bedzie bardziej praktyczna, wiadomo,ze 2-llatek wszędzie juz wejdzie,biega,przewraca sie... mam jedna kurtke zaminną (jasna,beż)i po jednym wyjści na dwór, jest do prania.Wiadomo,czy jasna czy ciemna i tak treba wyprac ale na jasnych kolorach zawsze bardzie widac i mogą zostac ślady.Poza tym, ta z cubusa ma fajny materiał, ślizgi,zawsze można zabrudzenie przetrzec mokrą szmatką.Z materiałem nie da sie tego zrobic,trzeba prac.

Gość wowowowow
hahahah biedna mamusia ale na kurtkę wydaje 2stówy, żał kobieto

skpskoro nie masz nic ważnego do powiedzenia w temacie, po co sie udzielasz?naprawde nie rozumiem.Padła z mojej strony propozycja sprzedazy---DLA ZAINTERESOWANYCH.

Gość wowowowow
śmieszą mnie takie babsztyle które nie stać praktycznie na nic ale ciółają żeby kupić łacha za 2stówy tylko po to żeby pewnie sie koleżaneczkom pokazać, ze co to to ja nie jestem hahahahaha

Gość Wy wszystkie jesteście
wrednymi,nie dowartościowanymi szmatami.Nic tylko obrażać ludzi.Za darmo ma może którejś z was oddać??!!Jakie wy puste jesteście!Żal... Autorko kurtka ładna ale mój mały nosi już r110-116.

Gość ona mówi...
ale co ty od niej chcesz przeciez kurtka fajna i ona chce za nia tyle ile dala a sprzedaje nowa bo kurtka ma metki ja juz mam na zime ale zapytam kolezanek moze ktorejs sie spodoba i bedzie chciala kupic

Gość ona mówi...
sory moj blad ona sprzedaje ja za polowe ceny ktora zaplacila wiec co w tym zlego?

Kupuje dziecku ubrania na allegro, w sklepach,w lumpeksach.NOWE i UZYWANE.Nie świece metkami.Mam pokazywac wszystkim,ze mały ma spodnie z nexta??kupiłam je w lumpeksie za 4zł:) Nie oszczedzam jedynie na butach.Zawsze ma ze skóry,wygodne...dobre jakościowo.Chociaz i tak zawsza staram sie znaleźć jakies okazje.Wydaje mi sie,ze szczytem snobizmu (przynajmniej w mojej okolicy) jestt COCODRILLO H&M.....MAm znajome, ktore podkreślają, ile daly za ubrania..Któe co niedziele jadą do galeri handlowej a potem na hamburgera z maca;/z tym jednym sie zgodzę,ze jest to żałosne

aaaa i jeszcze jedno;) do ubiegłego roku nie wiedziałam,ze jest tam jakas firma cubus, zresztą jedna z wielu--lepszych i gorszych.Tak jak pisałam, poniewaz byłam zadowolona z ubiegłorocznego zakupu, postanowiłam go powtórzyc w tym roku.

Gość ona mówi...
ja tez kupuje w lumpeksie dla synka ostatnio kupilam prawie nie uzywana bluze cherokee za 2 zł a kazdy mysli ze kupilam nowa bo w bardzo dobrym stanie jest

Zgadzam sie z tobą.Mieszkam w małej miescowości-około 2tys. i mój dzieciak jest jednym z najadniej, najbardziej kolorowo ubranych dzieci.Zdarza sie,ze kupuje zupełbie nowe, nieuzywane rzeczy.Ostatnio-buty na zime z metkami za 10zł.Czy kpl czapka i szalik za 5zł.Za podobne wzornictwo musiałabym zapłaci o wiele wiele wiecej.Właśnie w h&m cocodrolli smyk...sory, ale nie każdego na to stac!!no chyba ze w czasie wyprzedaży;)

Gość ona mówi...
ja tez mieszkam w malej miejsciowosci i u mnie sa w lumpeksie promocje np w poniedzialek wszystko po 2 zl we wtorek po 3 w srode po 4 w czwartek po 5 w piatek po 6 a w sobote na wage

Gość kurtka cubus na zime r.98 chło
No wlaśnie, większość osób juz kupiła zimowe ubranka.No ale może ktoś sie znajdzie;)