Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka167

Romans z dentystą

Polecane posty

Witam. Otóż mam taki problem, ze bardzo spodobał mi się mój stomatolog i najwyraźniej ja jemu też wpadłam w oko. Chodzę do niego średnio raz w tygodniu a dzwoni do mnie przed każdą wizytą. No i jako pierwszy zaproponował aby przejść na Ty . Czy on może mieć jakieś problemy w pracy, że flirtuje czy spotyka się prywatnie z pacjentką ?

Srednio raz w tygodniu? dziewczyno, wspolczuje Ci zebów? Ja robie przeglad i piaskowanie raz w roku na jednej wizycie i mam zdrowiuskie zeby, a Ty chodzisz do stomatologa raz w tygodniu?

No tak wyszło, że jestem u niego raz w tygodniu i leże sobie po kilka godzin na fotelu...

Ale jakie to mogą być problemy? Czasem mam wrażenie, że czeka na to jak skończą się moje wizyty.

"a dzwoni do mnie przed każdą wizytą" przecież oni tak z każdym. upewnia się czy przyjdziesz i zostawisz u niego kasę, czy też ma na twoje miejsce wpisać inną osobę. u dobrych dentystów to są przecież długaśne kolejki.

Mam problem zwany resorpcją wewnętrzną i w takim pierwszym lepszym gabinecie nie da się tego leczyć, ponieważ wszystko mam robione pod mikroskopem i dlatego to tyle trwa.

Gość pipik
znowu jakies gimgowno fantazjuje

Gość pipik
a jaki ty masz problem?:D

Chciałam się dowiedzieć czy moj lekarz może miec problemy przez to, że spotyka sie prywatnie z pacjentem.

Gość o.k.h.f.
Jeśli sama mu nie narobisz problemu, to nie będzie miał żadnych. To jest wasze życie i sami o tym zdecydujecie jak to ciągnąć. Zawsze jednak może znaleźć się ktoś komu to będzie przeszkadzać, nawet z czystej zawiści. Jeśli jednak będziecie wobec siebie szczerzy to wam nikt nic nie zrobi, przecież w każdej chwili można się wszystkiego wyprzeć. Tobie chyba chodzi o etykę lekarską? Jeśli Wam to nie przeszkadza, że jesteś jego pacjentką, to moim zdaniem wszystko jest w porządku, a Ci którzy straszą konsekwencjami to naoglądali się za dużo filmów amerykańskich, tam wszystko jest z poświęceniem i od linijki:D