Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaa

Dostaliście też list z bobieraczka do zapłaty,a nigdy nie wchodziliście?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaa

Jak w temacie. Zapłaciliście?

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Przejęzyczenie miało być POBIERACZKA!:)

Gość mamusieńka..
może wchodziłaś a nawet nie pamiętasz. Ale wiem że on naciągają ludzi bo na stronie piszą że strona darmowa a potem rachunki wysyłają. W necie znajdziesz wzór pisma do nich wyślij im na emaila i nie płać naciągaczom.

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
A wiecie gdzie to pismo szukać bo na google nie ma lub nie umiem szukac?:l

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Na pewno im nie zapłacę za coś czego nie zrobiłam!!!!

Gość mamusieńka..
Szanowni właściciele firmy Eller Service S.C. Niniejszym oświadczam, iż odstępuję od 'umowy' zawartej z waszą firmą przez serwis Pobieraczek.pl dnia __.__.2010r. z komputera o adresie IP __.___.__.___ . Odmawiam zapłacenia jakichkolwiek należności, jakie rzekomo jestem wam winien, ponieważ: 1. Z serwisu Pobieraczek.pl nie skorzystałem po za rejestracją, a więc nie pobierałem plików multimedialnych jakie oferujecie co oznacza, że nie miałem okazji skorzystać z waszych usług! 2. Ze względu na brak wiadomości o jakichkolwiek opłatach po 10 dniach od zarejestrowania się okres możliwości odstąpienia od niniejszej umowy przedłuża się do okresu 3 miesięcy - dzisiaj dnia __.10.2010r. nie mija miesiąc od akceptacji regulaminu co pozwala mi na korzystanie z prawa konsumenta i odstąpienia od umowy bez żadnych konsekwencji. 3. Za próby dalszego oszustwa i wyłudzenia pieniędzy ode mnie naruszacie Państwo art. 286 par. 1 k. k. w zw. z art. 13 k. k., co jest przestępstwem i dalsze bezpodstawne grożenie mi sprawą sądową ostrzegam, iż przy jakimkolwiek naliczeniu z waszej strony karnych odsetek lub żądania sumy 94,80PLN - jak dotychczas - sprawa zostanie zgłoszona na policję oraz do prokuratury a także postaram się, aby wszyscy pokrzywdzeni przez Was materialnie i nie tylko internauci napisali Pozew Zbiorowy, dzięki któremu będziemy mogli rościć sobie prawo do odszkodowań!

Gość Dobrawka88
mnie na meilu dręczyli olalam ich juz nue piszą.

Gość asiasiaasiaasiaasia
wszystko pieknie ladnie, tylko - NIE PISZ IM SWOJEGO IP KOMPA!!!! przeciez tego sie nie podaje, nigdy, nikomu :P

Gość fakticznie
Poza - to pisze się razem.

Gość tomszowianka
do mnie też to wysyłali, jakieś 3 lata temu, niezły opierdol za to miałam od rodziców :D ale nic nie płaciłam, wysłałam im jakieś pismo, oni dale z pół roku mnie męczyli.... ale później dali sobie spokój, NIC IM NIE PŁAĆ!!!!

Gość naciagneli juz setki ludzi
poza tym mieli zbiorowa sprawe i musieli zaplacic odszkodowanie. Hmmm i nadal to robia , czyli naciagaja i strasza :-0

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Ale ja dostałam list do domu na mój adres!!!!!!!:( I straszą,że jak nie zapłacę to do sądu i będę płacić 1000zł!!!!!!!!!!

Gość mabuahahahahahaha
mojego męża dręczyli w zeszłym roku. Napisał pismo po przysałaniu rachunku do zapłaty. Ci dalej pisali o odsetkach, karach i innych opłatach. Nic więcej już nie odpisywaliśmy - więcej się nie odezwali. To przekręt nie płać!!!

Gość uuuuuuuuu
JKJKKJJJKKUIHYYYYYYYYYYYYY