Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkdjmm

O czym rozmawiać z osobą małomówną?

Polecane posty

Gość dkdjmm

Zależy mi na rozwinieciu tej znajomosci ale problem jest taki,ze sama za duzo nie mowie, troche rozkrecam sie przy gadułach.a teraz sama muszę, chcę zeby wszystko bylo jak najlepiej, zeby relacje byly dobre.poradzcie mi cos. czasami mam tez wrazenie ze w porownaniu do osoby nie potrafie sie dobrze wypowiadac , powtarzam jakies uniwersalne slowa zamiast cos madrego odpisac:(

Gość Chillaxx
Odpisac? Czyli chodzi o osobe malopisemna online? To troche zmienia postac rzeczy.

Gość dkdjmm
najpierw zagadałam na gg bo wiem ze on w realu prawie nic nie mowi,chce go osmielic.I tak na gg mowi więcej niz na zywo,wiec jest maly sukces,ale nie mam pojecia o czym rozmawiac...sama taka jestem i proste pytania wylecialy mi z głowy

Gość fot
najlepsza i jedyna metoda to dac sobie luzu. idziesz na miasto, zaczepiasz ludzi i gadasz. wymyslasz tematy i tak dalej. na poczatku bedzie ciezko, wiec traktuj to na luzie jak zabawe. chuj kladz na to co pomysla ludzie :)

Gość Chillaxx
Moze rozmawiac o sobie (tobie)? Bo osoby malomowne raczej nie da sie nabrac na rozmowe o nich samych.