Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ona;-)

oddam ciuszki

Polecane posty

Go艣膰 ona;-)

witam oddam ciuszki po c贸rci w rozm 56-86,w zamian za s艂odko艣ci dla niej , stan ubranek oceniam na bdb, prosz臋 o zostawianie swoich meili tylko zdecydowane osoby, mam dwa warunki 1. Nie pokrywam koszt贸w wysy艂ki 2. Nie wysy艂am jako pierwsza

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
no chyba nienormalna jestes??? wyludzanie nie przejdzie :) jak juz to pisz zeby ktos Ci ewentualnie pom贸g艂 moze jakis sie znajdzie czlowiek co zlituje sie nad ofiar膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona;-)
jakie wy艂udzanie? czego? s艂odko艣ci dla c贸rki czy 13z艂 na przesy艂k臋? ech nie wa偶ne , by艂am w domu dziecka m贸wili 偶e u偶ywanych nie chc臋 do najbli偶szego Domu Samotnej Matki mam 100km, nikt w rodzinie dzieci nie ma, ja nie rozumiem czemu ludzi zawsze pos膮dza si臋 o najgorsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale sie boje o wlasne dziecko
napisz ogloszenie, przyklej na slupie i chetni sie znajda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona;-)
mieszkam na wsi , nie chce prowokowa膰 niepotrzebnych plotek,a wiecie co jest najlepsze? 偶e niedawno oddawa艂am zabawki te偶 przez internet chcia艂am odda膰 potrzebuj膮cym kt贸rych nie sta膰 i odezwa艂o si臋 z 50os贸b, a ciuszk贸w za s艂odycze nikt nie chce, mo偶e naprawd臋 nikt nie potrzebuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maniak w kropeczki
jesli mieszkasz na wsi to pewnie znajdzie sie jakas biedna rodzina, moze na innej? popytaj, a moze ksiedza zapytaj, czy nie wie komu by sie przydaly? lydzie nie chca przjmowac od znajomych darow, ale od ksiedza to moze by wzieli. biedny ale dumny:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kup tani
potrzymaj, moze ci sie jeszcze jedno zdarzy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona;-)
akurat jestem w ci膮偶y ale b臋dzie ch艂opiec ;-) co do ksi臋dza to nasz nie jest skory do pomocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona;-)
nie wystawiam na allegro bo nie mam czasu ani robi膰 zdj臋膰 ani si臋 w to bawi膰

Udost臋pnij ten post