Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozyczka010101

jak się robi zdjęcie pantomograficzne szczęki?

Polecane posty

Gość rozyczka010101

nigdy nie robilam i chce byc przygotowana,jak to wyglada teraz? cos sie zmienilo? aparatura?

Gość ja robiłam nie dawno
a więc ubiorą Cię w taki ciężki kaftan podejdziesz do takiej maszyny zaciśniesz zęby na takim małym plastykowym bolcu < wcześniej ta pani musi nałożyć jednorazowy woreczek na ten bolec" no i potem jak robią zdjęcie to takie lustra kręcą się dookoła głowy to trwa kilka sekund nic nie boli nic nie musisz się bać,zdjęcie jest w 15 minut

Gość rozyczka010101
dZIekuje slicznie:) zdaje sobie sprawe ze nie boli ale zazwczaj takie zdjecia sa wyjatkowo dziwne:)

Gość taka ja kaaaaja
Nigdy nie robiłam. Jak to wygląda teraz? Coś się zmieniło? Dziewczyno naucz się zadawać pytania z sensem! Powinnam ci odpowiedź na poziomie pytania - wybijają zęby i robią zdjęcia aparatem z telefonu!

Gość rozyczka010101
a czego nie rozumiesz w moich pytaniach? W innym jezyku mam Ci je napisac. Osoba,ktora udzielila mi odpowiedzi, nie miala problemu ze zrozumieniem pytań, wiec może pojdz na jakies studia polonistyczne... wtedy moze zrozumiesz. Ale nie pomogę Ci w tym, dekli się chyba już nie nauczy czytac ze zrozumieniem...Chociaz co tu rozumieć ? haha