Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kelly Kelly

Właśnie dowiedziałam się, żeee...

Polecane posty

Gość celtic woman
Haha. :D Jak ja byłam w 2 ciąży to chciałam chłopca. :D Takiego samego jak starszy brat. Taki mi się fajny chłopak udał i kocham go jak wariatka. A urodziła się dziewczynka. Bycie mamą dziewczynki to zupełnie inna bajka. Nie mówię, że lepsza niż bycie mamą chłopca... tylko, że inna. Syn to moja iskierka. Nawet buziaki kradnę mu w biegu. :D Jest wściekle inteligentny i taki odpowiedzialny na swoje 5 lat. A córka to taka przylepka. Uwielbia się przytulać. Pleść warkoczyki. Malować mi makijaż "na niby" czystym pędzelkiem. Potrafi siedzieć ze mną godzinami - czeszemy sobie nawzajem włosy i śpiewamy. :D

Gość celtic woman
Kelly To może zrób mu niespodziankę!! Nie wiem. Chłopcy śpią? Jak nie to może weź ich koszulki i czarnym markerem napisz na nich "STARSZY BRAT DZIDZIUSIA". I niech przywitają tatusia w takich koszulkach. :) Zrób mu jakąś niespodziankę z jajem. :)

Gość ona2922
Gratulacje ! Czekaj na męża z kolacją :) Miłej nocy :) Masz się z czego cieszyć

o rany kobiety, myślałam, że padnie...skakał jak wariat, pod sam sufit, ze sto razy pytał sie czy nie żartuje, i oficjalnie zaczelismy ciążowanie :) właśnie mężulek robi herbatke, jest super...i zobaczcie nasza trzecia ciaza, a szalejemy jakby byla pierwsza, jutro odwiedzimy dziadkow i podzielimy sie nasza radoscia...oj te moje male "potworki" jak dopytywaly, ze jak to dzidzia jest w brzuchu, no nie mozliwe :) szczescie razy trzy